FBMASZ
Biztosítás Figyelem! Bekavarhat egy hétvége, ha kötelezőt váltana 
Privátbankár.hu | 2013. november 12. 11:18
Szakemberek szerint nem érdemes időben az utolsó pillanatokra halasztani a váltást.
Biztosítás Itt a finis: lehet-e nyugodtan kötelezőt váltani a határidő előtt? 
Privátbankár.hu | 2012. november 27. 10:30
Azoknak az ügyfeleknek, akiknek kgfb-szerződése év végi évfordulós, és szeretnének élni a biztosítóváltás lehetőségével, szerződésük felmondását oly módon kell eljuttatniuk jelenlegi biztosítójukhoz, hogy az legkésőbb december 1-jéig meg is érkezzen a címzetthez. Bár idén ez a szombati határidő munkanap, érdemes minél korábban lebonyolítani az ügyintézést – figyelmeztet a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ).
Biztosítás Van biztosításom, a biztosító mégsem fizet - erre kell figyelni! 
Zsiborás Gergő | 2012. november 9. 13:14
A kgfb mellé sok biztosító ajánl kiegészítőtermékeket vagy olcsóbb lakásbiztosításokat - nem árt azonban elveszni ezek szabályzatában, hogy ne érjen minket később kellemetlen meglepetés. Lehet okosan spórolni a biztosításokon, az idősebb autók tulajdonosai a cascóra is találhatnak most alternatívát. Mire kell figyelni?
Biztosítás Összetörte az autót? Tíz tipp, hogy egyszerűbb legyen a kárrendezés 
Privátbankár.hu | 2012. május 3. 10:50
A gépjármű-biztosítások díjcsökkenése miatt a biztosítók a kárrendezés során szigorúbbak lettek, így az eljárás sok esetben nehézkesebbé vált. A FBAMSZ összegyűjtötte, hogy kárrendezés során mire érdemes figyelni, hogy probléma nélkül juthassunk hozzá a biztosítási összeghez, ugyanakkor a direkt kárrendezés bevezetése jelentős javulást hozhatna.
Biztosítás Mit érdemel az, aki nem fizet baleseti adót? 
Privátbankár.hu | 2011. november 24. 14:03
Azoknak az autósoknak, akik nem fizetik be a baleseti adó összegét, biztosításidíj-tartozása keletkezik, de az is ráfizethet, aki nem figyel a személyes adatai pontosságára a biztosítóváltásnál. Kezdődik a kampányhajrá, eláruljuk, hogy ne adjon ki a kezéből pénzt feleslegesen!
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG