Garantált alap
Makro / Külgazdaság Elmaradt a csoda - mit ért havi 180 ezer forintnyi ingyenpénz? 
Privátbankár.hu | 2019. február 8. 11:07
Megjöttek az első eredmények arról, hogy hogyan alakult a finn általános alapjövedelem bevezetése után a munkaerőpiac.
Befektetési alapok Mit csináltál húsz évvel ezelőtt? Az OTP-nél ez történt 
Privátbankár.hu | 2016. április 27. 12:45
Akkor indult, amikor Bill Clinton elnök lett - húsz éves az ország egyik legnagyobb befektetési alapja, amely majdnem kétszeresen teljesítette túl ez idő alatt az inflációt. Az OTP új vegyes alapokat indít az óvatos kisbefektetőknek, ugyanakkor azt is hangsúlyozza, hogy óvatosan kell bánni a vegyes alapokkal, mert teljesítményük nagyon vegyes volt.
Befektetési alapok Ez az a befektetés, amit pont a magyarokra szabtak? 
Privátbankár.hu | 2013. július 1. 19:00
A hazai kisbefektetők jelentős mértékben kerülik a kockázatot, ezért is kedvelik az alacsony kockázatú tőkevédett alapokat. Ezek a befektetett összeg védelmére kifinomult technikát alkalmaznak és emellett a tőkepiacok valamely részének emelkedése esetén plusz hozamot ígérnek.
Befektetési alapok Így nyertek 33 milliárd forintot a kisbefektetők decemberben 
Eidenpenz József | 2013. január 7. 06:20
A decemberi adatok szerint a hazai befektetési alapok népszerűek voltak, 26 milliárd forintnyi friss tőkét helyeztek el bennük és 33 milliárd forintnyi hozamot értek el. Az ügyfelek közel 29 milliárdot fektettek be forintban, plusz elhelyeztek hatmilliárd forintnyi dollárt is, elvittek viszont 12 milliárd forintnyi eurót. Kerülték a részvényt és az ingatlant, keresték a kötvényt.
Befektetési alapok Idén is indul a karácsonyi jegyzési dömping 
Eidenpenz József | 2011. november 11. 17:26
Az év végén mindig tesznek még egy utolsó erőfeszítést a pénzintézetek, hogy minél több forrást gyűjtsenek be az ügyfelektől. Az időszakosan jegyezhető befektetési jegyekből, kötvényekből ilyenkor szinte minden cégnél kínálnak néhányat, befektetési alapokból például legalább hétféle indul a közeljövőben.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG