Garzon
Ingatlan 20 milliós budapesti lakások: a legolcsóbb lehet a legdrágább is? 
Privátbankár.hu | 2019. június 2. 12:01
Országszerte továbbra is nagyon erős a kereslet a garzonlakások iránt, ezért a négyzetméteráruk magas, de a kisebb alapterületük miatt még így is az olcsóbb lakások közé tartoznak. Viszont 20 millió alatt Budapesten alig találni valamit
Ingatlan El akarod adni a lakásod? Nem mindegy, mikor vágsz bele! 
Privátbankár.hu | 2017. augusztus 11. 12:34
Hiába vannak most elszállva az árak, egy jó ingatlannak mindig, minden körülmények között lehet gazdát találni. Az azonban nagyon nem mindegy, hogy mennyi idő alatt, és persze, hogy mennyiért. Vannak apró trükkök, amik segítségével – és persze némi odafigyeléssel – a maximumot hozhatjuk ki a lakás eladásából. Ha megtehetjük, hogy várunk a szerződéskötéssel, akkor inkább halasszuk ezekre az időszakokra a kulcs átadását.
Ingatlan El sem tudod képzelni, mennyit kaszálhatsz egy félszobán  
Privátbankár.hu | 2017. június 14. 18:30
Egy friss elemzés szerint a 30 négyzetméter körüli budapesti eladó garzonok között nagyobb a kereslet a plusz félszobával vagy hálófülkével rendelkező lakások iránt. Az extra helyiség a 30-35 négyzetméteres garzonoknál 10 százalékkal magasabb árat eredményezhet. A kiadásnál szintén érdemes kialakítani egy félszobát, mert a bérleti díj is néhány ezer forinttal magasabb lehet.
Ingatlan Ami Budapesten 100 ezer forint, az mennyibe kerül vidéken? 
Privátbankár.hu | 2016. július 25. 19:01
Már nem csak a fővárosban lőttek ki az albérletek árai - az egyetemi városokban ugyanúgy megfigyelhető a jelentős emelkedés. Mennyi pénzért lehet egy garzont bérelni?
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG