<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Goodwill Consulting
Uniós pályázatok 5 dolog, ami miatt bukják a magyar cégek az uniós pénzeket
Privátbankár.hu | 2016. november 2. 15:31
Az árbevételhez képest aránytalanul nagy fejlesztésre pályáznak, nem számolják ki a lehetséges hosszútávú következményeket, nem ismerik eléggé a saját piacukat – ez csak néhány azok közül a hibák közül, amelyek miatt a legtöbb esetben elutasíthatják a hazai KKV szektor pályázatait. A tét nagy, hiszen az év hátralévő részében még közel 573 milliárd forint értékű pályázat indul el.
Uniós pályázatok Tegyük tisztába: nem két év alatt költjük el az összes uniós pénzt
Privátbankár.hu | 2015. szeptember 7. 17:30
Csak a pályázatok kiírására, nem a pénzek felhasználására kerül sor két év alatt – hívta fel a figyelmet Madarász András. A Goodwill Consulting értékesítési igazgatója szerint a pályázatírást meg lehet könnyíteni, a cégek felkészítéséhez, illetve a pályázatok későbbi adminisztrációjához azért elkél majd a vállalkozásoknak a segítség.
Karrier 33 éves az Év Vállalkozója 2011 díj nyertese
Privátbankár.hu | 2011. december 4. 12:01
A Vállalkozók Országos Szövetségének jelöltjeként kapta meg az Év Vállalkozója 2011 díjat Harsányi Gábor, a Goodwill Consulting Pályázati Tanácsadó Kft. ügyvezető tulajdonosa. A cég elsődleges célja az uniós támogatások maximális lehívása, mind a hazai KKV-k, mind az anyagi nehézségekkel küzdő önkormányzatok számára.
hírlevél
Ingatlantájoló