<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Hanczár Zsolt
Pénzügyi szektor Kongatják a vészharangot: veszélyben a magyar lízingpiac
Privátbankár.hu | 2014. február 11. 12:00
Ellehetetleníti az ingóságok finanszírozását, lízingelését, ha a törvény szerint márciustól életbe lépnek a a hitelbiztosítéki nyilvántartásnak az új polgári törvénykönyvben történő szabályozási feltételei. A fentiek miatt a Lízingszövetség és az új rendszert kezelő Magyar Országos Közjegyzői Kamara a rendszer elindulásának egy éves elhalasztását javasolja – hangzott el a Lízingszövetség sajtótájékoztatóján.
KKV A kkv-k hajtják a magyar lízingpiacot: cégautót vegyenek!
Gáspár András | 2012. február 9. 11:20
A lízingszövetség szerint érthető, hogy a válság miatt óvatosabbá váltak a céges és lakossági ügyfelek is a finanszírozási döntések meghozatalánál, azonban úgy vélik, mára átestek a ló túlsó oldalára. A lízingpiac kezd magára találni, ami nagyrészt a kis- és középvállalati ügyfeleknek köszönhető; az új áfatörvény segítheti a cégautó-vásárlást.
Pénzügyi szektor Új elnöke van a Lízingszövetségnek
Privátbankár.hu | 2011. november 15. 15:05
2011. november 11-ei közgyűlésén új elnököt, alelnököt és elnökségi tagokat választott a Magyar Lízingszövetség. Az új elnök - aki már 2010 óta az elnökség tagja - Hanczár Zsolt, az UniCredit Leasing üzlet- és termékfejlesztési vezetője lett.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG