Heti összefoglaló
Makro / Külgazdaság Őrült hét: egy merész titkosszolgálati akciót és egy megbukó miniszterelnököt is láttunk
Izsó Márton | 2019. május 24. 20:10
Nem akármilyen hét a mostani, elég csak arra gondolni, hogy vasárnap voksolni várják a magyarokat is, míg Ausztriában az elmúlt évek egyik legkomolyabb politikai botránya robbant ki alig pár nappal az EP-választások előtt, bedöntve ezzel a kormánykoalíciót is. A Huawei-felhasználók aggódhatnak a telefonjaik miatt, míg az Egyesült Királyságban buzgón keresik Theresa May utódját. Ez a Privátbankár.hu heti összefoglaló videója.
Makro / Külgazdaság Elszállt a krumpli ára Magyarországon – Tiborcz a leggazdagabbak közé került
Kollár Dóri | 2019. május 10. 18:30
Eltelt egy újabb hét, ráadásul nem is akármilyen. Ismételten elkészítettük a Privátbankár Árkosár felmérését, amelyben rég látott drágulást tapasztaltunk. Orbán Viktor nekitámadt Manfred Webernek, míg Donald Trump Kína orra alá próbált borsot törni. Ez a Privátbankár.hu heti hírösszefoglalója.
Részvény / Deviza / Áru Mi miatt sikerült ennyire rosszul a hét Budapesten?
Privátbankár.hu | 2018. október 28. 13:00
Csökkenő forgalomban gyengült a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe a héten, a BUX 35 937,61 ponton zárt pénteken, 1248,32 ponttal, 3,36 százalékkal csökkent az előző heti záróértékéhez képest, a negatív nemzetközi hangulat tett be a hazai piacnak is.
Makro / Külgazdaság Mészáros Lőrinc bevásárolt - Magyarország fegyvereket gyárt
Privátbankár.hu | 2018. március 29. 20:30
Meghalt az egyik leggazdagabb magyar üzletember, Magyarország pedig egy nem akármilyen bizniszt ütött nyélbe Csehországgal. Kim Dzsongun komoly diplomáciai sikert könyvelt el, ezért a világ is fellélegezhet az észak-koreai atomfegyverek fenyegetése alól. Ezek voltak a hét legfontosabb hírei.
Makro / Külgazdaság Sosem dolgozott még ennyi magyar Ausztriában - nagyot ugrottak a fizetések
Privátbankár.hu | 2018. március 25. 20:11
A Telenor eladásától kezdve az egyre durvább méreteket öltő Facebook-botrányon át, a KSH által közzétett kereseti adatokig sok, fontos dolog történt a héten. Ha egész héten nem foglalkoztál a hírekkel, ezt a cikket neked találták ki!
Makro / Külgazdaság Orbán ajándékot ad a nyugdíjasoknak - Trump háborúját mindenki megemlegeti
Privátbankár.hu | 2018. március 10. 19:01
Ismételten összeszedtük a hét legkiemelkedőbb híreit. A magyar nyugdíjasok és a távfűtéses lakásban élők örülhetnek, míg az egész világ hitetlenkedve figyeli, ahogy Trump és Kim közeledik egymáshoz. De mi történt egy orosz ex-kémmel?
Makro / Külgazdaság Putyin új atomfegyvert jelentett be - kegyetlen hideg volt Magyarországon
Privátbankár.hu | 2018. március 2. 20:20
Mozgalmas hetünk volt, Putyin és Trump kemény bejelentéseket tett, míg Szlovákiát egy baljós gyilkosság híre rázta meg. Kínában sorsfordító törvény született, Magyarországon pedig extrém hideg lett. Összeszedtük a hét legérdekesebb híreit.
Részvény / Deviza / Áru Furcsa hét Budapesten - túl sokat vártunk Európától
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 11. 08:58
Felemásra sikerült a kép a hazai parketten, bár a nagy papírok szépen mentek most is.A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX pénteken 28 445,83 ponton, az előző hetinél 256,23 ponttal, 0,91 százalékkal magasabban zárt, csökkenő forgalom mellett. A részvénypiac forgalma 29,46 milliárd forintot ért el az előző heti 31,93 milliárd forinttal szemben.
Részvény / Deviza / Áru Valami nagyon beindult Budapesten
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 4. 13:03
Kifejezetten szépet ment a héten a hazai index, ráadásul a forgalom is belendült az előző heti gyengélkedések után. A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 28 189,60 ponton zárt pénteken, az előző hetinél 455,83 ponttal, 1,64 százalékkal magasabban, ezzel egyértelművé téve, hogy most már vége a nyári lazulgatásnak.
Részvény / Deviza / Áru Újra beindul az élet Budapesten - miért Amerikára figyelt mindenki?
Privátbankár.hu | 2016. augusztus 28. 08:45
Lassan újra beindul az élet, az utolsó nyári héten már a Budapesti Értéktőzsde is össze tudott hozni egy kis emelkedést. A hazai tőzsde részvényindexe, a BUX 27 733,77 ponton zárt pénteken, az előző hetinél 134 ponttal, 0,49 százalékkal magasabban. A részvénypiac forgalma 29,1 milliárd forint volt az előző heti 29,3 milliárd forint után.
Részvény / Deviza / Áru Ilyet is nagyon régen láttunk már Budapesten
Privátbankár.hu | 2016. augusztus 14. 12:19
Az elmúlt hetek pocsék tendenciája után végre történt valami jó is a hazai parketten. A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 27 812,89 ponton zárt pénteken, az előző hetinél 501,44 ponttal, 1,84 százalékkal magasabban zárt, növekvő forgalom mellett. Érdekes, hogy bár itt az augusztusi uborkaszezon, a forgalom 41,4 milliárd forintot ért el a múlt heti 41,011 milliárd forinttal szemben.
Részvény / Deviza / Áru Melyik papírra haraptak a brókerek?
Privátbankár.hu | 2015. február 8. 08:35
A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) forgalma a héten 7 milliárd forinttal emelkedett az előző hetihez képest, a vezető részvények árfolyamai kivétel nélkül emelkedtek, így a BUX értéke is nőtt. Napról napra - ez történt a magyar börzén.
Részvény / Deviza / Áru Forgalom alig volt, de próbál erőre kapni Budapest
Privátbankár.hu | 2015. január 25. 12:56
A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) forgalma a héten 13 milliárd forinttal maradt el az előző hetitől, a vezető részvények árfolyama emelkedett, a BUX értéke is nőtt.
Részvény / Deviza / Áru Alig volt élet Budapesten, így intézte el az olaj a Mol-t
Privátbankár.hu | 2014. november 30. 10:43
A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) forgalma a héten csökkent az előző hetihez képest, a BUX kissé esett. A vezető részvények közül csak a Richter örülhetett, a többiek mínuszban zártak. A hét nagy vesztese a Mol. Ez volt a hét a magyar börzén.
Részvény / Deviza / Áru Ki nyert és ki vesztett? Itt a heti mérleg a magyar börzéről
Privátbankár.hu | 2014. október 19. 12:16
Növekvő forgalom mellett enyhén csökkent a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe az elmúlt héten, a vezető részvények közül kettőnek emelkedett, a másik kettőnek pedig csökkent az árfolyama. Ez volt a hét a BÉT-en.
Friss
hírlevél
depositphotos