Hun Mining
Részvény / Deviza / Áru Tényleg Rényi miatt süllyedt a bányászbéka alá a Hun Mining?
Privátbankár.hu | 2013. május 27. 10:59
Eltűnt váltók, liechtensteini bank, fizetésképtelenség, büntetőfeljelentés, kártérítési perek. Könyvvizsgáló nincs, mérleg nincs, pénz nagy valószínűséggel nincs – írtuk a Hun Mining kapcsán áprilisban. Az alábbiakban kifejti a véleményét a cég egykori vezetője, Rényi Gábor is.
Részvény / Deviza / Áru A bányászbéka alá süllyedt egy pesti tőzsdei cég?
Eidenpenz József | 2013. április 29. 14:43
Eltűnt váltók, liechtensteini bank, fizetésképtelenség, büntetőfeljelentés, kártérítési perek. Könyvvizsgáló nincs, mérleg nincs, pénz nagy valószínűséggel nincs. Ilyenek derülnek ki az egyik legrégebbi tőzsdei társaság legutóbbi hivatalos dokumentumaiból.
Részvény / Deviza / Áru Még tart a nyomozás a Hun Mining ügyében
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 31. 14:04
A PSZÁF nem az esetleges jogsértés hiánya miatt zárta le a Hun Mining Nyrt.-hez kötődő piacfelügyeleti eljárását, hanem azért, mert a tényállás a határozat meghozatalához szükséges mértékig nem volt tisztázható, és további eljárási cselekménytől sem várható eredmény. Az ügyben nyomozás folyik - közölte a Felügyelet.
Részvény / Deviza / Áru Röpködtek a százezres büntetések a tőzsdén: 4 céget is elkaszáltak
Privátbankár.hu | 2012. július 26. 09:29
Szétcsapott a renitens társaságok között a tőzsde vezérigazgatója: három céget 300 ezer forintos büntetéssel sújtott szerdán, egy cég pedig megúszta 100 ezer forintos szankcióval a szabálytalankodást. Az esetek többségében a beszámolókkal, jelentésekkel, a határidők be nem tartásával volt probléma. Az érintettek között van az ezer sebből vérző E-Star is.
hírlevél
depositphotos