<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Keler KSZF
Vállalat Fontos lépésre került sor a KELER KSZF történetében
Privátbankár.hu | 2020. december 18. 15:56
Új rendszerben szolgálja ki energiapiaci ügyfeleit a KELER Csoporthoz tartozó, klíringszolgáltatásokat biztosító, az árbevételét tavaly 22 százalékkal 1,91 milliárd forintos rekordszintre növelő KELER KSZF.
Pénzügyi szektor Vezércserék a Kelernél
Csabai Károly | 2020. március 3. 14:43
Mónus Attila a Keler Központi Értéktár Zrt., míg Mátrai Károly a Keler KSZF Szerződő Fél Zrt. vezérigazgatói posztjáról távozik, egyúttal az igazgatósági tagságukról is lemondtak. Utódjaik az UniCredittől érkeznek.
KKV Az ukrán válság miatt felpezsdült a gáz szervezett kereskedése
Privátbankár.hu | 2014. szeptember 23. 10:47
Az elmúlt két és fél hónapban közel 26,5 millió köbméter földgáz cserélt gazdát a szervezett gázpiacon, az év első hat hónapjában kereskedett mennyiség több mint százszorosa. Aligha függetlenül az ukrán-orosz konfliktustól, amely sokféle fejlesztést indukál vagy gyorsít fel. A kereskedésnek kedvező piaci folyamatok miatt további fellendülést várnak.
Pénzügyi szektor Bekerült az elitklubba a KELER
Privátbankár.hu | 2014. július 8. 11:08
A KELER megkapta az engedélyt: mostantól a legmegbízhatóbb klíringházak között tartják számon, így aki rajta keresztül kereskedik, nem kell extra tőkekövetelményt biztosítania.
Részvény / Deviza / Áru Osztalékfizetés helyett sokat beruház a Keler
Privátbankár.hu | 2013. május 15. 16:28
Eredménytartalékba helyezi eredményét és megteremti a jövőbeni működés és terjeszkedés alapjait a Keler-csoport a május 15-i közgyűlés döntése szerint. Erős tőkehelyzetére alapozva számos nagyszabású fejlesztést indítottak el tavaly.
Részvény / Deviza / Áru OTP-ről és Molról gázfűtésre áll át a Keler
Eidenpenz József | 2013. február 7. 17:45
A hazai elszámolóházi és értéktári szolgáltató, a Keler nemsokára német, francia és cseh energiapiaci szolgáltatásokat is nyújt. Átalakítja a díjstruktúráját, magasabb minimális és alacsonyabb tranzakciónkénti díjakat készül alkalmazni. Egyre nagyobb súlyú az energiapiaci tevékenysége.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG