Klasszis 2020
Befektetési alapok Mélyebb lehet, mint a 2008-as válság, de rövidebb - interjú 
Eidenpenz József | 2020. május 13. 06:04
Miért volt ilyen gyors a márciusi tőzsdei zuhanás, és miért emelkednek azóta az árfolyamok? Érdemes-e befektetni, és hogyan? Mely szektorok olcsók? Az ügyfelek most nem a megszokott módon reagáltak, és nem a legrosszabb pontokon adták el befektetési jegyeiket. Interjú az Év Alapkezelője díjat nyert Aegon Alapkezelő szakembereivel.
Befektetési alapok Nem szabad az összes tojást egy kosárba tenni 
Márkázott tartalom | 2020. május 4. 06:04
A Budapest Alapkezelő számos ügyfele a mostani negatív tőkepiaci helyzetet, az alacsony árfolyamokat kedvező beszállási lehetőségnek látja és próbálja megragadni az alkalmat további vásárlásra, kockázatnövelésre – mondta el az alapkezelő vezérigazgatója, Kovács Ildikó. Akivel annak kapcsán beszélgettünk, hogy az általa irányított intézmény a Privátbankár.hu – Klasszis 2020 szavazáson rendkívül jól szerepelt: öt kategóriában is bejutott az első három közé, ebből háromban az élen végzett.
Befektetési alapok Mindig legyen néhány hónapnyi tartalékod 
Eidenpenz József | 2020. április 24. 06:08
Egyik lejtmenet sem tart örökké, lesz itt még tőzsdei fellendülés. Azt lehetetlen megjósolni, mikor végződik a válság vagy mikor kezdődik a komolyabb emelkedés. Jó taktika lehet apránként, kis csomagokban részvényeket vásárolni, de mindig hagyjunk elegendő készpénztartalékot. Interjú Vízkeleti Sándorral, az Amundi Alapkezelő vezérigazgatójával.
Befektetési alapok Tavaly jól mentek a kelet-európai részvények - megint érdemes vásárolni? 
Privátbankár.hu | 2020. április 6. 14:35
A Klasszis 2020 díjak rendhagyó, virtuális díjátadója kapcsán portfóliómenedzsereket kértünk fel arra, értékeljék a 2019-es évet és a 2020-as kilátásokat. Győry Péter, az Equilor portfóliómenedzsere úgy látja: a járvány gazdasági kimenete szempontjából a legfontosabb a munkahelyek és munkavállalók megtartása.
Befektetési alapok Lehet, hogy nem kapjuk el a piac alját, de ideje részvényt venni? 
Privátbankár.hu | 2020. április 5. 19:30
A Klasszis 2020 díjak rendhagyó, virtuális díjátadója kapcsán portfóliómenedzsereket kértünk fel arra, értékeljék a 2019-es évet és a 2020-as kilátásokat. Szalma Csaba, az OTP Alapkezelő befektetési igazgatója szerint aki hosszú távon gondolkodik, annak érdemes kockázatot felvennie ebben a környezetben.
Befektetési alapok Ha a pánikhangulattól tudjuk magunkat függetleníteni, már érdemes lehet befektetni 
Privátbankár.hu | 2020. április 4. 19:49
A Klasszis 2020 díjak rendhagyó, virtuális díjátadója kapcsán portfóliómenedzsereket kértünk fel arra, értékeljék a 2019-es évet és a 2020-as kilátásokat. Boér Levente, az OTP Alapkezelő portfóliómenedzsere szerint  egy éven belül el lehet képzelni egy jobb világot és érdemes ezeken a szinteken a megfelelő időtávon már most befektetni.
Befektetési alapok Befektetés járvány idején: próbáljuk meg kizárni az érzelmeket! 
Privátbankár.hu | 2020. április 3. 14:54
A Klasszis 2020 díjak rendhagyó, virtuális díjátadója kapcsán portfóliómenedzsereket kértünk fel arra, értékeljék a 2019-es évet és a 2020-as kilátásokat. Németh Gábor, az Aegon Alapkezelő portfóliómenedzsere azt javasolja a befektetőket: ne pánikolva döntsenek.
Részvény / Deviza / Áru Részvények válság idején: a nagy amerikai techcégekre érdemes figyelni? 
Privátbankár.hu | 2020. április 3. 10:58
A Klasszis 2020 díjak rendhagyó, virtuális díjátadója kapcsán portfóliómenedzsereket kértünk fel arra, értékeljék a 2019-es évet és a 2020-as kilátásokat. Richter Pál, a Budapest Alapkezelő szakembere arról beszélt: 3-5 éves időtávval számoljon az, aki részvénybe fektet.
Befektetési alapok Klasszis: megvannak a legjobb magyar befektetési alapok és alapkezelők 
Privátbankár.hu | 2020. március 27. 10:17
A Privátbankár.hu idén is kiosztotta a Klasszis 2020 díjakat a hazai alapkezelői szakma legjobb vagyonkezelő szakembereinek a 2019 végi adatok alapján. Az Év Alapkezelője az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő, az Év Portfóliómenedzsere Loncsák András, az Év Feltörekvő Portfóliómenedzsere pedig Pekár Dávid lett. 
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG