<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Költségtérítés
Személyes pénzügyek Tuti tipp! Adja el vérét, alkalmanként 20 euróért
Privátbankár.hu | 2012. november 3. 14:34
Meglehetősen szokatlan módja a pénzkeresésnek, de Ausztriában várják a határ közelében lakókat, hogy vérplazma donorként, vagy éppen a véradók felhajtóiként működjenek.
Utazás A kormány mondja majd meg, ki kaphat költségtérítést a munkába járáshoz
Privátbankár.hu | 2012. március 8. 13:17
A munkába járással összefüggésben utazási költségtérítésre jogosultak körét, a költségtérítés számítását, a számítás során figyelembe vehető költségeket, továbbá a költségtérítés mértékét és az igénybevétel jogosultsági feltételeit a kormány rendeletben szabályozza - derül ki Fónagy János és Völner Pál fideszes képviselők javaslatából.
Karrier Honnan lesz pénze a cégeknek a jegyekre, bérletekre?
Privátbankár.hu | 2012. március 5. 09:55
Az Országgyűlés szakbizottságai hétfőn megkezdik a személyszállítási szolgáltatásokról szóló törvényjavaslat vitáját. A törvényjavaslat azt kezdeményezi, hogy a munkáltató köteles legyen megtéríteni a munkavállalók munkábajárási költségeinek legalább 86%-át. A kereskedelmi szektor legalább 10-15 milliárdot bukna az elképzelésen, a béremelésre így esély sem maradna.
Karrier Kiemelt bérezés munka nélkül: menjen EP-képviselőnek! (videó)
Privátbankár.hu | 2012. március 2. 16:28
Magyar képviselőket megszégyenítő módon futottak az EP-képviselők a német RTL kamerái elől Strasbourgban. Az Európai Parlamentben ülő politikusok busásan meg vannak fizetve, havi 7339 eurót vesznek fel attól függetlenül, hogy megjelennek-e a plenáris üléseken vagy sem.
KKV Nem reális, hogy a munkaadók fizessék a dolgozók utazását
Privátbankár.hu | 2012. március 1. 13:16
A két legnagyobb munkáltatói érdekképviseleti szerv kiakadt azon a törvényjavaslaton ,mely szerint a nyártól a dolgozók utazási költségeit át kellene vállalnia a munkaadóknak. A helyi közlekedést vagyis a napi bejárást is kötelezően meg kellene térítenie a munkáltatóknak, szerintük ez nem reális, több terhet már nem bírnak el.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos