<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Könyvelés
Vállalat A beszámolók elhalasztását kérik a könyvelők
Privátbankár.hu | 2021. március 10. 10:38
A Minősített Könyvelők Egyesülete levélben kérte a Pénzügyminisztériumot, hogy hosszabbítsa meg a gazdálkodó szervezetek beszámolási kötelezettségének határidejét.
Vállalat Az adózási szankciók felfüggesztését kérik a kormánytól
Privátbankár.hu | 2020. március 12. 08:58
Az Adótanácsadók Egyesülete a koronavírus miatt a könyvelési, adóbevallási, beszámolási határidők mulasztása miatti szankciók felfüggesztését kérte.
Vásárló Könyvelőirodák: bemutatjuk a Stabil Kontakt Kft-t
Privátbankár.hu | 2020. február 17. 11:40
A vállalkozás elindítója dönthet úgy, hogy nem a saját otthona lesz a vállalkozásának, a cégének a székhelye, hanem egy székhelyszolgáltatót választ a hivatalos leveleinek, küldeményeinek a fogadására - illetve az adóhatóságot sem ő fogadja, hanem ez a bizonyos székhelyszolgáltató.
Vállalat Bírság a Fiat Chryslernek – trükköztek a könyveléssel
Privátbankár.hu | 2019. szeptember 29. 08:57
Éveken át tartó adathamisítás és a befektetők félrevezetése miatt az amerikai értékpapírpiaci felügyelet 40 millió dollár bírságot rótt ki az FCA US cégre és annak anyavállalatára, a Fiat Chryslerre.
Vállalat Eldőlt: milliárdos bírságot kapott a Tesco
Privátbankár.hu | 2017. március 28. 11:43
Pont került a három éve húzódó könyvelési botrány végére.
KKV Készüljünk: hamarosan drágábban fog dolgozni a könyvelőnk
Privátbankár.hu | 2016. március 24. 06:05
A brókerbotrányok után a kormány a könyvelők, könyvvizsgálók felelősségét is firtatja, július elsejétől ezért egy új közfelügyeleti rendszert vezetnének be. A könyvelők szerint viszont a brókerbotrány csak ürügy az ő ellenőrzésükre; központi regisztráció helyett kötelező érdekképviseleti tagságot javasolnak. Azt sem tudjuk, hány könyvelő dolgozik az országban, a könyvelési díjak viszont emelkedni fognak.
KKV Magyar találmánytól lesz egyszerűbb a könyvelők dolga
Privátbankár.hu | 2015. február 23. 14:47
A könyvelők munkáját 30 százalékkal is gyorsíthatja az SDS Zrt. által kidolgozott felhőalapú rendszer. Ez a könyvelő programjába továbbítja a számla képét és adatait, és visszakereshető módon tárolja is azokat.
Adó Könyvelés és bérszámfejtés: minek papírozni, ha nem muszáj?
Privátbankár.hu | 2014. május 15. 11:10
A gazdasági válság minden vállalkozást a költségcsökkentés és a még hatékonyabb működés felé terelt. Különösen fontossá vált az egyszerűsítés a könyvelési és bérszámfejtési feladatokkal kapcsolatos adminisztráció területén - a felhő pedig itt is segít.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos