Krasznay csaba
Vásárló Tartsd be ezt az 5 tanácsot, és nem kell többé félned a netes bűnözőktől
Privátbankár.hu | 2016. augusztus 2. 19:01
Mondhatni a digitális világ minden bokrában leselkedik ránk valamilyen veszély, főleg, ha kissé idegenkedve mozgunk az online térben. Arról már mesélt nekünk Krasznay Csaba, hogy miért válhatunk mi is a kíberbűnözők áldozatává, de most arról kérdeztük a biztonságpolitikai szakértőt, hogy mire kell a felhasználónak a leginkább figyelnie a biztonságos szörfözéshez.
Makro / Külgazdaság Ez a háború veszélyesebb lesz, mint egy atomcsapás
Privátbankár.hu | 2016. július 25. 20:20
Egy ország informatikai rendszerének teljes megbénítása nem a hollywoodi filmesek agyszüleménye: a kíberháborúzás mára ugyanolyan eleme a nemzetközi érdekérvényesítésnek, mint a földi, légi vagy vízi hadviselés. Krasznay Csaba biztonságpolitikai szakértővel beszélgettünk.
Vásárló Nincsenek titkaim - akkor miért törné fel bárki is a számítógépem?
Privátbankár.hu | 2016. július 22. 18:01
Naponta találkozunk már olyan cikkekkel, amelyek digitális betörésekről, hackertámadásokról szólnak. A legtöbben már meg sem döbbenünk az egyre méretesebb problémán, és általában legyintünk: mi, egyszerű emberek úgysem vagyunk a célkeresztben. Krasznay Csaba biztonságpolitikai szakember most elmeséli, miért téved az, aki úgy gondolja, nem lehet a bűnözők áldozata.
Közérdekű Van kamera a laptopodon? Akkor ezt feltétlen csináld meg
Privátbankár.hu | 2016. július 11. 20:01
Sokan csak legyintenek arra, hogy az internetre kapcsolódó eszközeinken keresztül megfigyelnek minket. Pedig nem árt az óvatosság - véli Krasznay Csaba kiberbiztonsági szakértő. Nemrég járta be a világot egy kép, amelyen látszik, hogy maga a Facebook atyaúristene, Mark Zuckerberg is lefedte a kameráját. Ha ő megtette, neked is érdemes lehet átgondolnod.
hírlevél