Külföldi tőke
Benchmark Van realitása Orbán Viktor nünükéjének? 
Privátbankár.hu | 2024. május 17. 09:05
Bod Péter Ákos azt a politikai megrendelést vesézi ki, hogy a magyar vállalatok fektessenek be külföldön, és ott tegyenek szert jövedelemre.
Részvény / Deviza / Áru Ez lehet 2024 legnagyobb fenyegető veszélye a világgazdaságra 
Privátbankár.hu | 2023. december 29. 16:26
Amit kínai részvénybe fektettek idén a külföldi befektetők, azt szinte teljesen vissza is vették év végére - aggasztó folyamatok állnak a háttérben.
KKV Velük rúgja össze a port a kormány: mit művelnek nálunk az amerikaiak és a norvégok? 
Privátbankár.hu | 2014. november 20. 12:11
Magyarországon 2010 óta csökken a norvég és egyesült államokbeli érdekeltséggel rendelkező hazai cégek száma – derül ki az Opten céginformációs szolgáltató adataiból. Ezek a cégek összességében még mindig ezermilliárdos árbevétellel és kétezer milliárdos saját tőkével bírnak, így fontos részei a magyar gazdaságnak.
Befektetés Fialtassa Kubában a pénzét!  
Privátbankár.hu | 2014. március 30. 13:30
A külföldi tőkebefektetéseket szabályozó új törvényt fogadott el szombaton a kubai törvényhozás. Célja, hogy adókedvezményekkel és befektetési garanciákkal több külföldi tőkebefektetőt csábítsanak az országba.
Részvény / Deviza / Áru Kína nyit, jöhet a külföldi tőke 
Privátbankár.hu | 2012. november 12. 10:24
A kínai vezetés kiterjeszti a külföldiek számára kínai részvény- és kötvénypiaci befektetéseket lehetővé tevő program kereteit, valamint a határon túliak jüan-alapokba való befektetési lehetőségeit - jelentette be a Kínai Értékpapírszabályzó Bizottság (CSRC).
KKV Magyar kkv-k: nincs más remény, csak az export 
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 13. 11:32
A magyar gazdaság egyetlen támasza az exportnövekedés, hiszen az elmúlt évek gyors exportnövekedése nélkül Magyarország már régen tartós, súlyos recesszióban lenne.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG