<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Lakásárindex
Ingatlan Egyre nagyobb a különbség a lakásárak közt Magyarországon
Privátbankár.hu | 2018. október 31. 12:16
Az idei második negyedévben tovább nőtt a lakásárak közötti különbség az ország kisebb és nagyobb települései között, miután Budapesten gyorsult, a községekben viszont lassult a lakásárak éves növekedési üteme – derül ki a Magyar Nemzeti Bank lakásárindex jelentéséből.
Ingatlan Ki az az elvetemült, aki ebben a helyzetben lakást akar venni?
Privátbankár.hu | 2018. február 2. 06:06
Érdemében nem változtak a lakáspiaci árak tavaly év végéhez képest, a GKI fővárosi és magyarországi ingatlanpiaci indexeinek értéke 2018 januárjában -1 illetve 1 volt. A fővárosi index hibahatáron belül csökkent, míg az országos 1 ponttal emelkedett. Érdekesség, hogy a fővárossal szemben most a vidéki városok hajthatják majd fel az áremelkedést. Az országos index lokális csúcsa egy évvel ezelőttre datálódik, a mostani indexérték ennek közelében található.
Ingatlan Ember legyen a talpán, aki ma lakást vesz Magyarországon
Privátbankár.hu | 2018. január 31. 12:28
Bár valamivel lassult a lakásárak növekedése, még mindig nagyon drága lakást vásárolni.
Ingatlan A Nap Száma: kitalálod, mennyivel drágultak idén a lakások?
Privátbankár.hu | 2017. augusztus 4. 13:53
Nem könnyű most budapesti költözőnek lenni.
Ingatlan Tavaly költöztél? Mélyen a zsebedbe kellett nyúlnod
Privátbankár.hu | 2017. május 5. 11:28
A jegybank szerint átlagosan 15,4 százalékkal nőttek tavaly a lakásárak.
Ingatlan Szétszakadt az ország - nagyon nem mindegy, hova költöznél
Privátbankár.hu | 2016. november 11. 13:10
Egyre inkább elszakadnak a fővárosi ingatlanárak a vidékiektől - derült ki az MNB-lakásárindex legfrissebb, második negyedéves értékeiből. Budapesten tovább emelkedtek az árak, vidéken viszont csökkenést és stagnálást mértek. Ha az inflációt is figyelembe vesszük, csak a fővárosban kerülnek most többe a lakások, mint tizenöt évvel ezelőtt.
Ingatlan Mennek felfelé a lakásárak: jövünk ki a válságból, most vásároljon!
Privátbankár.hu | 2015. február 18. 20:03
Az FHB Lakásárindex szerint egyre inkább jövünk ki a válságból. Szépen lassan, de egyértelműen kezdenek növekedni az árak, ráadásul a kilátások is jók az idei évre nézve. Ugyanakkor idén több változás is jön, mikre érdemes odafigyelni?
Ingatlan Éledezik a piac, de mi van az árakkal? Mennyi most egy lakás?
Privátbankár.hu | 2014. április 8. 18:03
A Duna House legfrissebb elemzéséből kiderül, hogy a viszonylag erős idei ingatlanpiaci forgalom a harmadik hónapban sem esett vissza, sőt az adás-vételek száma az elmúlt két év egyik legmagasabb adata lett. Felmérték azt is, hol mennyibe kerül egy lakás átlagosan.
Ingatlan Hol a legdrágább és a legolcsóbb lakás? Nézze meg az otthontérképen!
Privátbankár.hu | 2013. május 21. 18:00
Egy új alkalmazás segítségével kényelmesen kereshetnek lakást az érdeklődők az Otthontérkép segítségével. A program hamarosan bűnözési térképpel egészül majd ki, és a jövőben országossá válik a térkép. A programban számon tartott ingatlanok közül a legdrágább házban a négyzetméter ár magasabb, mint a legolcsóbb lakás.
Ingatlan Évtizedes mélypont a lakáspiacon - több munka és jobb fizetés kellene
Privátbankár.hu | 2012. március 13. 09:13
Évtizedes mélyponton volt az ingatlanpiaci adásvételek száma 2011-ben. A várt gazdasági növekedés elmaradt, ez a végtörlesztéssel együtt lenyomta az árakat a piacon. Az FHB Lakásárindex tavaly nominálisan 1,9 százalékkal, az utóbbi két évben 3,3 százalékkal csökkent, idén a lakásárak stagnálása várható. A foglalkoztatás és a jövedelmek bővülése élénkíthetné a keresletet.
Friss
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló