Lakáskörkép
Ingatlan 48 nap alatt el lehet adni egy panelt  
Privátbankár.hu | 2018. május 26. 11:35
Vidéken tovább élénkült a lakáspiac, idén a magánszemélyek éves összevetésben 5 százalékkal több lakóingatlant hirdettek meg eladásra a megyei jogú városokban. Budapesten ugyanakkor 8 százalékkal kevesebb lakóingatlan-hirdetést adtak fel a tulajdonosok, ám a kínálat mégsem szűkült. Ennek oka, hogy a vevők leginkább a friss kínálatból szemezgetnek, ezért egyre több a beragadt lakás a piacon.
Ingatlan Durván elszálltak az ingatlanárak - a devizahitelesek menthetik csak a helyzetet? 
Privátbankár.hu | 2015. június 6. 19:59
Az elmúlt évben beinduló ingatlanpiaci fellendülés az idén sem torpant meg a XIX. és XX. kerületekben. Jelenleg ebben a két dél-pesti kerültben erősen keresleti piacról beszélnek az ingatlanközvetítők, ahol a legnagyobb gondot az jelenti, hogy az eladók érezhetően visszatartják lakásaikat. Így nagyon kevés az eladó ingatlan, az árak pedig néha indokolatlanul magasra szöktek.
Ingatlan Panel, tégla, családi ház: mit lehet jó áron venni Kelet-Pesten?  
Privátbankár.hu | 2015. május 12. 15:16
Erős keresleti piac alakult ki az elmúlt hónapokban Kőbányán és a XVII. kerületben. Legalábbis ami az elfogadható árú és minőségű lakásokat illeti. A lakások iránti igény egyre nő a két kerületben így az ingatlanközvetítők a kínálatbővülésben reménykednek.
Ingatlan Áremelkedés, kevesebb eladó ingatlan - mire számíthat, ha most akar lakást venni? 
Privátbankár.hu | 2014. november 3. 20:03
Miközben továbbra sem beszélhetünk a hazai ingatlanpiac talpra állásáról, vannak biztató fejlemények. Ilyen például a lakásárak emelkedése, ami elsősorban az eladóknak jó hír. Ráadásul a III. negyedévben meredekebb emelkedésbe kezdtek az árak, és magasabb árszínvonallal kell számolni a következő negyedévben is.
Ingatlan Tuti befektetést keresel? Vegyél panelt vagy garázst! 
Privátbankár.hu | 2014. február 6. 12:00
Jól indult az idei év a hazai ingatlanpiacon: a bérleti piac pörög, befektetési céllal is érdemes most ingatlant venni. A panellakás és a garázs lehet az elkövetkező időszak slágere.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG