<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Lazítás
Részvény / Deviza / Áru Megnyílik a tér a további forintgyengülés előtt?
Eidenpenz József | 2018. július 25. 09:32
Miközben a török líra valósággal összeomlott, a forint tegnap átmeneti gyengülés után szerény erősödésbe váltott. Az MNB nem okozott meglepetést, csak sokkal későbbre várnak tőle változtatást, de vannak az elemzők között, akik szerint a változatlanság is forintgyengítő hatású lehet. A zloty és a lej a forinttal együtt erősödött.
Részvény / Deviza / Áru Mindenki félreértett mindent? Egy szempillantás alatt elintézték az eurót
Privátbankár.hu | 2017. június 28. 14:51
Mario Draghi végre arra utalt, hogy felhagy a túlzott lazasággal az EKB - legalábbis eddig ezt hittük, de kiderült: mindenki félreértette.
Makro / Külgazdaság Rázós hét jön – minden az olaszokon múlik?
Privátbankár.hu | 2016. december 2. 15:27
Elemzők szerint az Európai Központi Bank (EKB) jövő héten hat hónappal meghosszabbíthatja a monetáris lazítási programját.
Makro / Külgazdaság Újabb lazítást jelentett be a jegybank - mélypontra esett a forint
Privátbankár.hu | 2016. október 25. 15:36
Nem hiába vártak forintgyengítő lépéseket az MNB-től a szakértők: az alapkamat ugyan szinten maradt, ám további lazítást jelentő intézkedéseket jelentettek be.
Makro / Külgazdaság Valami nagyon furcsa dolog történik a bankoknál
Privátbankár.hu | 2016. március 1. 09:08
A negatív kamatokkal a jegybankok a hitelezést szeretnék serkenteni, de a fegyver sok esetben visszafelé sül el: jól látszik ez azoknak a bankoknak a válaszain, akik nemhogy buktak, de még keresni is tudtak a negatív kamatok bevezetése óta. Drágább hitelek, alacsonyabb betéti kamat, drágább bankolás - mit hozott a negatív ráta?
Részvény / Deviza / Áru Nagyon fontos bejelentést várunk: ha nem lesz semmi, baj lesz
Privátbankár.hu | 2014. szeptember 4. 08:33
Kis csökkenés lehet délelőtt az európai tőzsdéken, délután azonban nagyon fontos döntés és sajtótájékoztató lesz. Ha nem áll elő valamivel az EKB, a befektetők fel fogják adni Európát egy szakértő szerint.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos