Lecsó
Vásárló Nyári nagybevásárlás: még drágábban lehet telerakni a bevásárlókocsit
Gáspár András | 2018. augusztus 7. 14:01
Áremeléssel folytatták a nyarat a hazai hipermarketek – derült ki augusztusi Árkosár-felmérésünkből. Egy üzlet kivételével előző hónaphoz és tavaly augusztushoz képest is nőttek az árak. Ezúttal megnéztük, hogy hova érdemes futni a nagy melegben vízért, és hogy mennyiből lehet kihozni a nyár egyik kedvenc fogását.
Vásárló A nap képe: ennyi lecsót biztos nem láttál még!
Privátbankár.hu | 2017. augusztus 26. 12:57
Lecsófesztivált tartanak Esztáron, és nem aprózták el - csak fel.
Vásárló Tombol a háború – talán csak Lőrinc és Viktor vethet véget neki
Gáspár András | 2017. augusztus 7. 15:01
Júliusban rekordot döntöttek az árak: sosem került még annyiba a nagybevásárlás a hazai hipermarketekben, mint egy hónappal ezelőtt. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a következő hónapban jött egy kisebb korrekció: a Privátbankár.hu legfrissebb Árkosár-felmérésének eredménye szerint ugyanis a háromból két hipermarketben is csökkentek az árak augusztusban. Tavaly augusztushoz képest viszont ezúttal is többet kellett fizetnünk a kasszánál. A dinnyeháború nagy erőkkel zajlik, talán csak Lőrinc és Viktor vethet véget neki.
Vásárló Újabb csúcson a nagybevásárlás ára - mennyibe kerül az első idei lecsó?
Gáspár András | 2013. június 10. 06:15
Az élelmiszerek ára a legutóbbi KSH-jelentés szerint épp kétszer annyit emelkedett, mint az átlagos infláció. A drágulás üteme a Privátbankár Árkosár szerint is lassult júniusban, de azért összejött a történelmi csúcs - hajszálra vagyunk a 18 ezer forinttól. Lassan elindul a lecsószezon.
hírlevél
depositphotos