Loncsák András
Befektetési alapok Mélyebb lehet, mint a 2008-as válság, de rövidebb - interjú 
Eidenpenz József | 2020. május 13. 06:04
Miért volt ilyen gyors a márciusi tőzsdei zuhanás, és miért emelkednek azóta az árfolyamok? Érdemes-e befektetni, és hogyan? Mely szektorok olcsók? Az ügyfelek most nem a megszokott módon reagáltak, és nem a legrosszabb pontokon adták el befektetési jegyeiket. Interjú az Év Alapkezelője díjat nyert Aegon Alapkezelő szakembereivel.
Részvény / Deviza / Áru Reményteli cégek a magyar tőzsdén: ezt a két papírt is szeretik az elemzők 
Eidenpenz József | 2017. október 18. 14:27
A részvényelemzők talán újra felfedezik a kisebb és közepes magyar cégeket is. Az ANY Biztonsági Nyomda továbbra is kedvenc, eddigi növekedése után a jövőben is hasonlót remélnek tőle. Tőzsdei cégeink nyeresége idén szépen nőtt, de a BUX még jobban.
Részvény / Deviza / Áru Azt hiszem, ez a pánik 
Privátbankár.hu | 2013. december 30. 13:27
Elképesztő ármozgásokat láthatunk a politikai válság közepén tanyázó török piacokon. Lehet már venni, vagy lesz ez még rosszabb is?
Részvény / Deviza / Áru Lehet, hogy már le is nyelték a tapírt? 
Privátbankár.hu | 2013. december 17. 14:00
A fejlett piacok évek óta lekörözik a feltörekvő piacokat, az elmúlt hetekben viszont fordulat látszik a piacok viselkedésében.
Részvény / Deviza / Áru Ismét fizethet osztalékot az MTelekom, igaz, arra még várni kell 
Privátbankár.hu | 2013. december 12. 14:43
Egy elemzés szerint emelkedésnek indulhat az árfolyam.
Részvény / Deviza / Áru Stock picking, avagy egy jó módszer a hozamvadászatra (interjú)  
Borbély Péter | 2012. szeptember 6. 06:20
A válsághelyzetekben nehéz versenyezni a tőzsdén az emelkedő kötvényhozamokkal. Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő részvény területért felelős vezetője szerint vannak olyan aprólékos, de kifizetődő módszerek, amikkel akár nagyobb hozamra is szert lehet tenni a tőzsdéken. Loncsák András azt is elmondta, mi volt élete legjobb és legrosszabb üzleti döntése.
Részvény / Deviza / Áru Állja a vihart a Masterplast, két év múlva felpöröghet az ukrán és a román piac is 
Borbély Péter | 2012. május 24. 14:35
Sikeres tőkeemelést hajtott végre két körben az építőipar egyik hazai nagyágyúja, a Masterplast. A cég idehaza ritka módszerrel, két körös részvényaukcióval tett szert 720 millió forint friss forrásra. A vállalat elsősorban Ukrajnában és Romániában fejleszt és az Aegon Alapkezelő szerint 2015-től már akár látványos is lehet a kapacitásbővítés megtérülése. A válság ugyanakkor folyamatos kockázatot jelent.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG