<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Magyar Állam
Makro / Külgazdaság Az MNB és az állam is felelős a brókerbotrányokért?
Baka F. Zoltán | 2020. január 19. 15:05
Erről dönthet a Fővárosi Törvényszék a Palotás János üzletember által indított perben a jövő héten. Igazi nagyüzem lesz egyébként, miután a médiahatóság ügyében is ítélet várható. Itt mintegy 1,2 milliárd forint a tét, ekkora kártérítést kért a Klubrádió.
Kultúra Trianonnal a legelmaradottabb régiók is elkerültek az országtól
Privátbankár.hu | 2020. január 1. 16:15
2020-ban minden bizonnyal sok szó esik majd a 100 éve megkötött trianoni békeszerződésről a hétköznapok és a tudományosság szintjén egyaránt. Ez utóbbit előlegezi meg Gyáni Gábor történésznek az ÉS évvégi ünnepi számában megjelent írása. Szerinte a veszteségek szelektív felmérése nem lenne haszontalan.
Részvény / Deviza / Áru Mol-árfolyam: valahogy mindig a tulajdonosokkal van a baj
Eidenpenz József | 2014. június 26. 16:31
Már kétszer emelkedett hatalmas magasságokba a Mol árfolyama majd taszította mélybe a magyar állam. Ehhez képest az osztalék csak mellékes tényező. A részvény éppen gödörben levő árfolyama azonban még így is szép nyereséget biztosított annak, aki hosszú távon kitartott mellette.
Állampapír / Kötvény Pénzére vár az E-Star, történelmi mélyponton az árfolyam
Eidenpenz József | 2012. október 25. 11:52
Az E-Star bejelentette, hogy nem tudta az összes most lejáró kötvényét visszavásárolni, és a piacon maradt kötvények után járó összeget nem tudta visszafizetni. A részvényt tegnap egy hét után engedték vissza a kereskedésbe, azóta újabb és újabb történelmi mélypontokra süllyed. A cég vár az állam által kötött megállapodásban beígért milliárdokra.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG