<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Magyar Rezidens Szövetség
Karrier Még ezzel is szívatják a pályakezdő orvosokat
Privátbankár.hu | 2018. március 20. 14:53
Tiltakozik a Magyar Rezidens Szövetség, mert a Magyar Orvosi Kamara (MOK) egy határozatában megvonta a pályakezdő orvosok 50 százalékos tagdíjkedvezményét.
Karrier Hiába kapnak pénzt, ez sem menti meg az egészségügyet?
Privátbankár.hu | 2015. június 18. 08:26
Jövőre az ideinél mintegy hárommilliárd forinttal több, csaknem 6,9 milliárd forint jut a fiatal szakorvosok ösztöndíjprogramjára.
Karrier Ha ez így megy tovább, összeomlik a magyar egészségügy
Privátbankár.hu | 2015. május 29. 11:15
A Magyar Rezidens Szövetség érdemi forrásbővítés nélkül nem látja biztosítottnak a betegek biztonságos ellátását, és a megfelelő mértékű munkabérek előteremtését.
Makro / Külgazdaság Ekkora a baj a magyar egészségügyben
Privátbankár.hu | 2015. március 5. 14:35
Elméletileg már nem lenne garantálható a betegbiztonság, a gyakorlatban is csak azért működik, mert az orvosok és szakdolgozók "a hátukon viszik" az ellátást - derült ki egy friss felmérésből.
Vásárló Még a nyáron plusz támogatást kaphatnak a kórházak
Privátbankár.hu | 2014. július 1. 08:56
Plusz támogatást kaphatnak a kórházak – jelentette ki az egészségügyért felelős államtitkár. Az E-alap meglévő tartalékait használhatják fel a kórházak rövid távú plusztámogatására. Fenntartotta azt a korábban hangoztatott véleményét, hogy az egészségügy átalakításának legnagyobb akadálya a hálapénz.
Karrier Hálapénz-ügy: módosíthatják a törvényt
Privátbankár.hu | 2014. május 27. 09:54
Jogszabály-módosítást kezdeményezett a hálapénz ügyében a Legfőbb Ügyészség, amely a Magyar Rezidens Szövetség kezdeményezésére vizsgálta meg ezt a kérdést.
Személyes pénzügyek Elegük lett: az ügyészséghez fordultak az orvosok a hálapénz miatt
Privátbankár.hu | 2014. április 23. 09:54
Nem csak a betegeknek van elege a hálapénzből, az orvosokat is zavarja, ráadásul teljes jogbizonytalanságban dolgoznak: nem világos, mi számít hálapénznek és mi nem. Az sem egyértelmű, hogy mikor számít a hálapénz vesztegetésnek. Az orvosok rákérdeztek a minisztériumnál, majd az ügyészéghez fordultak.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG