<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Menedzser
Karrier Már tudjuk, ki a legértékesebb celeb Magyarországon
Privátbankár.hu | 2014. július 2. 10:33
A Forbes magyar kiadása listát készített a legértékesebb magyar celebekről. Első helyen Alföldi Róbert végzett, tőle alig lemaradva Ákos lett a második. A legértékesebb női celeb a lista ötödik helyezettje, Liptai Claudia lett.
KKV Nem kell attól félni, hogy lenyúlják a nagy ötletet - Úton a sikerhez I.
Zsiborás Gergő | 2012. október 19. 06:50
Lévai Balázs és Szabó Domonkos fiatalon, de nem kezdőként vették át a nemzetközi tanulmányokkal foglalkozó céget, ami rövid időn belül gyors felfutásnak indult. Mi kell ma Magyarországon ahhoz, hogy egy jó ötletből működő vállalkozás legyen? Kell-e attól tartani, hogy majd valaki lenyúlja az Ötletet? Interjúsorozatunk első része.
Karrier Doktor úr, a maga szíve sose fáj?
Privátbankár.hu | 2012. március 21. 18:00
A GfK Hungária háziorvosi praxisok körében végzett felmérése szerint az alapellátásban dolgozó orvosok munkájukban magányosnak érzik magukat és hiányolják a szakmai irányítást, támogatást. Az elvárásokat túlzónak érzik, hiszen egyszerre kell orvosként és menedzserként helytállniuk. Erre a helyzetre szolgálhat megoldásként a praxisközösségek működtetése, ami emelheti az alapellátás színvonalát.
Karrier Megválasztották az év menedzsereit
Privátbankár.hu | 2012. február 10. 08:35
Birgés Tibor, a Ferro-Press Fémipari Szolgáltató Kft. tulajdonos ügyvezetője kapta 2011-ben a Menedzserek Országos Szövetsége által minden évben kiadott Év Menedzsere díjat. Az Év Fiatal Menedzsere címet 2011-ben Hernád Ágnes, a Maersk Hungary Kft. ügyvezető igazgatója nyerte el.
hírlevél
depositphotos