<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Nagy Bertalan
Részvény / Deviza / Áru Honnan legyen pénzed, ha szinte semmit sem fizet az állampapír?
Privátbankár.hu | 2017. április 3. 13:12
Még mindig bajban vannak azok, akik alacsonyabb kockázat mellett keresnek valamirevaló hozamot. Az állampapír helyett jó alternatívát jelentenek ilyen esetben az osztalékfizető részvények, lassan pedig mindenhol tisztázódik, hogy mennyi osztalékra számíthatunk a részvényeinkét. Megkérdeztük a befektetési szolgáltatókat, mi lehet most a favorit, illetve mire számíthatunk 3-5 éves távon?
Részvény / Deviza / Áru Mi lesz veled, forint, meddig lesz olcsó az elektromos tankolás?
Eidenpenz József | 2016. december 6. 06:07
Mit okozhat az olasz népszavazás, mekkora sávban ingadozhat a forint a közeljövőben, és miért nem mozdul ki belőle? Mely részvénypiacok lehetnek jobbak jövőre? Mikulás-ralival állunk szemben, vagy Trump-raliról van szó? Milyen lesz a jövő autója? Interjú Nagy Bertalannal, az Equilor Befektetési Zrt. private banking igazgatójával.
Részvény / Deviza / Áru Akik rettegik ezt a hónapot - jobb lesz most nyugton maradni?
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 2. 13:09
Itt a szeptember és csak kapkodjuk a fejünket: nem elég, hogy tipikusan ez a legrosszabbul teljesítő tőzsdei hónap, jön egy csomó fontos adat, az amerikai elnökválasztás közeledtéről pedig nem is beszéltünk még. Trader legyen a talpán, aki eligazodik ilyenkor, úgyhogy megkérdeztük segítségképpen a hazai befektetőket, ők mit gondolnak, milyen hónap áll előttünk és mik a fontosabb irányok a meghatározó piacokon.
Részvény / Deviza / Áru Délután fél háromig még a fű sem nő, de legalább a hangulat jó
Balkó Rita | 2016. július 21. 11:00
Az EKB várható döntése és az amerikai munkanélküliségről szóló adatok mozgathatják meg egyedül ma délután Nyugat-Európát és Amerikát. A jelentési szezonban ma az autógyártóké a főszerep, jelent a General Motors és a Daimler is. Az eddig enyhe csökkenés után most némiképp drágult mindkét olajfajta, az arany ára viszont csökkent. Jó a hangulat a Budapesti Értéktőzsdén, a forint viszont nem nagyon mozdult a tegnapi záróárhoz képest.
Részvény / Deviza / Áru Folyamatos harc folyik a piac és az MNB között a forintárfolyamért?
Eidenpenz József | 2016. április 26. 10:40
Az idén is a világ egyik legjobb tőzsdéje volt a hazai, és ez a felülteljesítés még egy darabig fennmaradhat – mondják az Equilor szakértői. A forintárfolyam enyhe gyengülését várják, a piac és az MNB küzdelméből az utóbbi kerülhet ki győztesen. A Brexit nem valószínű, amin talán keresni is lehet.
Befalap Lehet, hogy ön is privátbanki ügyfél, csak nem tud róla?
Eidenpenz József | 2015. december 1. 06:08
Mit tehet az, aki az elsők között nyitott öt éve most lejáró tbsz-számlát? Ki lehet privátbanki ügyfél? Ki fog profitálni a Volkswagen-ügyből? Miért nem jó nagy értékű ingatlanban lakni még ingatlanpiaci fellendülés idején sem? – interjú Nagy Bertalannal, az Equilor Befektetési Zrt. privátbanki igazgatójával.
Részvény / Deviza / Áru Miért eshetett ekkorát az OTP?
Privátbankár.hu | 2014. április 11. 17:53
Délelőtt rossz volt a hangulat, de délután jó adatok jöttek - miért eshetett az OTP majdnem 3 százalékot?
hírlevél
Ingatlantájoló