Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Makro / Külgazdaság Az adatvédelmi hatóság vizsgálja az oltási mizériát
Privátbankár.hu | 2021. március 9. 08:32
A 74 ezer fős oltási kampány a hétvégén kudarcba fulladt, ezért a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vizsgálatot indít, miután panaszt nyújtottak be a hivatalba.
Vállalat Milliókat fizethetnek: megbüntették a szcientológusokat
Privátbankár.hu | 2017. október 20. 12:00
Itt a nagy rendőrségi razzia első komoly eredménye.
KKV Az emberi méltóság a határ, így figyelhetnek meg a munkahelyünkön
Privátbankár.hu | 2013. november 1. 10:00
Az elmúlt évek során sok kérdés merült fel a munkahelyeken alkalmazott elektronikus megfigyelőrendszerek, kamerarendszerek jogszerű üzemeltetésével kapcsolatban. A munka törvénykönyve ugyanis ad lehetőséget erre, de vannak korlátok a megfigyelésben és az adatkezelésben is.
Utazás Végre nálunk is lehet Google Street View
Privátbankár.hu | 2012. november 28. 17:34
A Fővárosi Közgyűlés egyetért a Google Street View szolgáltatással és javasolja, hogy Budapest is vegyen részt abban. A testület szerdán egyhangúlag hagyta jóvá Németh Szilárd (Fidesz-KDNP) kulturális és turisztikai tanácsnok javaslatát.
Adó Mi a jó az önkormányzati szégyenlistában? Lájkolhatod mások adósságát
Czervan Andrea | 2012. október 5. 06:30
Lapinformációk szerint a kormány újabb adócsomagot készít: ez alapján nyilvánosságra hozhatnák azoknak az adósoknak az adatait, akiknek 90 napnál régebbi, magánszemélyeknél 50, más adózóknál 100 ezer forint feletti hátralékuk van az önkormányzat felé. A jelenlegi szabályozás ennél jóval szigorúbb - de mit érnek a szégyenlisták, amelyeket néhányan a facebookon is lájkolnak? Egy biztos: az önkormányzatok minden eszközt megragadnak a költségvetésükkel gyakran összemérhető kintlevőségek ellen, a listák észhez téríthetnek néhány adóst, azonban nem teremtenek új munkahelyeket.
Vásárló Tízmilliós bírságot kapott két ingatlanos honlap
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 6. 13:00
A két ingatlanhirdetésekkel foglalkozó internetes oldal üzemeltetője jogellenes adatkezelés miatt kapta a tízmillió forintos büntetést az Adatvédelmi Hatóságtól.
hírlevél
depositphotos