Nulla kamat
Ingatlan Németországba készülsz? Ezt nagyon jó lenne tudnod 
Privátbankár.hu | 2018. április 23. 14:35
Valóságos tüntetéssorozat újabb részét tartották a múlt héten Berlinben a magas lakásárak és bérleti díjak miatt. Az árakat három tényező is felfelé nyomja, a kelet-európai bevándorlás, a befektetési célú vásárlás és a menekültek érkezése. A politikusok egyelőre a kijátszható szabályok foltozgatására készülnek.
Ingatlan Ingatlanpiaci lufitól tartanak a nulla közeli kamatok miatt 
Privátbankár.hu | 2016. március 30. 14:15
A német Bundesbank szakértője árbuborék kialakulásának első jeleit látja a német ingatlanpiacon, aminek veszélyes következményei lehetnek. A magyar ingatlanpiacot nagy mértékben befolyásolják a külföldi befektetők vásárlásai, így áttételesen ez számunkra sem közömbös. Az alacsony kamatok terhét az ügyfelekre próbálják hárítani.
Részvény / Deviza / Áru Spekuláns az, aki sok pénzt keres. Kivéve, ha az a valaki én vagyok 
Privátbankár.hu | 2015. április 1. 20:00
Hiába dönt történelmi rekordokat a DAX index, ennek senki sem örül felhőtlenül. Az Alapblog.hu-nak nyilatkozó tőzsdei viselkedéskutató, a korábban deviza- és értékpapír-kereskedőként is ismert Joachim Goldberg tapasztalatai szerint a portfoliókezelők Európa-szerte azért imádkoznak, hogy jöjjön már valamiféle korrekció, mert lassan összetöri a lelküket ez a sok történelmi csúcs.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG