öngodoskodás
Személyes pénzügyek Megnyugodhatnak a nyugdíjas éveikre takarékoskodók
Csabai Károly | 2020. augusztus 3. 06:07
Az önkéntes pénztárak ugyanis kevés kivétellel mára nemhogy ledolgozták a koronavírus miatti veszteségeiket, hanem szép számmal akadnak olyan portfoliók, amelyek már szép hozamot is termeltek.
Személyes pénzügyek Már a fiatalok is félnek, hogy nem lesz nyugdíjuk?
Privátbankár.hu | 2018. október 4. 17:45
Jelentősen növekedtek az egyéni befizetések a nyugdíjpénztáraknál, ráadásul egyre fiatalabbak az új belépők. Mindez nem csoda, az elmúlt időszak felmérései egyre sötétebb jövőt festenek: alig akad olyan magyar, aki elhinné, hogy teljesen állami nyugdíjra tud majd támaszkodni. A növekedés ellenére érezhető azonban, hogy sokan nem tudnak félretenni, és folyamatos munkával kell majd pótolniuk a hiányt.
Tippek Rendbe akarod tenni a pénzügyeidet? Íme, 6+X mobilalkalmazás!
Eidenpenz József | 2015. november 23. 16:15
Sokféle személyiség van, vannak, akik kézben tudják tartani a pénzügyeiket, másoknak elfolyik a kezeik közül bármennyi, akármennyit is keresnek. Van, akinek nem ártana némi segítség, hogy világosan lássa, mire is költ, kiadásai és bevételei egyensúlyban vannak-e. Ebben ma már a mobilunk is hasznos partner lehet.
Személyes pénzügyek Csökkent a megtakarítással rendelkezők száma
Privátbankár.hu | 2012. november 5. 11:51
Annak ellenére, hogy az öngondoskodás felértékelődik a lakosság körében, mégis egyre kevesebben engedhetik meg maguknak, hogy megtakarítsanak.
hírlevél