Overnight
Makro / Külgazdaság Váratlan hazai kamatvágás miatt gyengül a forint, negatív kamat lesz?
Privátbankár.hu | 2015. szeptember 24. 15:47
Az alapkamathoz ugyan nem nyúlt az MNB, de most megváltoztatta az úgynevezett kamatfolyosót, a bankok már csak 0,1 százalékos kamat mellett fognak tudni betétet elhelyezni nála. Lehet, hogy nemsokára a negatív tartományba is lesüllyed a kamat? A forint már erősen gyengül.
Pénzügyi szektor Sorra zárnak be a bankok Ukrajnában
Privátbankár.hu | 2014. április 15. 07:24
A donyecki körzetben több ukrajnai központú bank fiókja felfüggesztette a munkát hétfőn, míg az orosz bankok fiókjainak a működésében nem volt fennakadás.
Személyes pénzügyek Zuhan az OTP? – Forduljon orvoshoz!
Borbély Péter | 2012. június 8. 06:20
Eltőzsdézett vagyonok, álmatlan éjszakák, stressz, potenciazavar, kétségbeesés, kihűlő kapcsolatok az egyik oldalon; kitűnő stratégiával, vagy éppen szerencsével megnyert milliók, siker, elismertség a másikon. Érdemes-e kiszolgáltatni magunkat a kereskedés lázának? Milyen stratégiákkal, alapállással és technikával védhetjük ki az anyagi és pszichés veszteséget? És mit tehetünk akkor, ha minden összejött?
Pénzügyi szektor Rekordösszegű letétek az EKB-nál
Privátbankár.hu | 2011. december 28. 10:24
Rekordmennyiségű pénzt, kicsivel több, mint 452 milliárd eurót tettek be a bankok az Európai Központi Bank egynapos betétjébe szerdán. Ez meghaladja az eddigi rekordnak számító betéti összeget, a 411,8 milliárd eurót.
Friss
hírlevél