Portfóliókezelés
Részvény / Deviza / Áru Hiába mond mást András, mégiscsak muszáj lesz dolgozni 
Privátbankár.hu | 2018. április 16. 09:55
A jegybank megtiltotta a nedolgozz.hu üzemeltetőjének, hogy engedély nélküli portfóliókezelést végezzen. A vizsgálatnak még nincs vége.
Befektetési alapok Klasszis: megvannak a legjobb magyar befektetési alapok és alapkezelők 
Privátbankár.hu | 2017. március 10. 14:34
A Privátbankár.hu idén is kiosztotta a Klasszis 2017 díjakat a hazai alapkezelői szakma legjobb vagyonkezelő szakembereinek, és a hozam és kockázat együttes figyelembe vételével a legjobb teljesítményű befektetési alapoknak - immáron a negyedik egymást követő évben. Az Év Alapkezelője az Aegon, Az Év Portfóliómenedzsere Zsiday Viktor.
Részvény / Deviza / Áru Hát ez aggasztó - nem a válság miatt alacsony a kamat és a növekedés 
Eidenpenz József | 2016. május 26. 16:30
Van egy pár rossz hírem – kezdődött az Aberdeen Asset Management befektetési napja. Az alacsony kamatok és az alacsony gazdasági növekedés nem ok nélkül való és nem a 2008-as válsággal kezdődött, így várhatóan sokáig fog tartani. Ezért a hagyományos részvény-kötvény felosztás is már a múlté. Fektessünk hurrikánvédelembe vagy repülő-lízingbe?
Részvény / Deviza / Áru Az MNB lefelé, az EU-s pénzek felfelé viszik a forintot 
Eidenpenz József | 2016. április 6. 15:26
A magyar gazdaság mutatói jók, kérdéses azonban, hogy ez mennyire tartható fenn hosszú távon – hangzott el a K&H Alapkezelő előadásán. A forintot az egymás ellen ható tényezők miatt inkább stabilnak látják, a tőkepiacok ingadozása ellen pedig kombinált, többféle eszközből összeálló portfóliót ajánlanak.
Befektetési alapok Így érdemes befektetni pár millió forintot  
Eidenpenz József | 2016. április 1. 06:08
Kis tőkével nem érdemes bonyolult portfóliót építeni, ezért néhány millió forintig a vegyes alapokat ajánlja a K&H Alapkezelő, hogy melyiket, az egyéni céljainktól, kockázatvállalásunktól függ. A garantált alapok jól teljesítettek az utóbbi években, az alacsony kamatszint azonban a futamidő hosszabbodásához vezetett. Interjú Horváth Istvánnal, a K&H Alapkezelő befektetési igazgatójával.
Részvény / Deviza / Áru Egy év alatt négyszeresére nőtt az Altera profitja 
Privátbankár.hu | 2014. augusztus 26. 15:58
Eddigi legnagyobb összegű profitját termelte az Altera Vagyonkezelő Nyrt. az év első hat hónapjában – jelentette be a társaság féléves jelentésében. A 2013-ban egyedüliként a Budapesti Értéktőzsdére lépő vagyonkezelő nyeresége legnagyobb részét vállalati kötvényekbe történő befektetéssel érte el.
Részvény / Deviza / Áru Rájuk ne bízza pénzét! Bírságolt és engedélyt vont vissza az MNB 
Privátbankár.hu | 2014. január 16. 09:24
A Civis Globál Brókerház Zrt. engedély nélkül kezelt portfóliót, a jegybank visszavonta engedélyüket.
Részvény / Deviza / Áru Megint lesújtott a jegybank - 9 számjegyű bírság 
Privátbankár.hu | 2013. december 3. 11:07
A Safebroker Kft. engedély nélkül kezelte az ügyfelek pénzét - emellett rosszhiszemű volt, legális cégnek álcázta magát.
Befektetési alapok Ezért nem tört ki a pánik 
Privátbankár.hu | 2013. október 17. 17:19
A fedezeti alapok többségét hidegen hagyta az Egyesült Államokban heteken át tartó patthelyzet és feszült vita a költségvetésről és az államadósság megengedett maximális értékének emeléséről, aminek a tétje az volt, technikai csődöt jelent-e a világ legerősebb gazdasága.
Vásárló Bírságolt az MNB: 70 milliót fizet a hongkongi cég 
Privátbankár.hu | 2013. október 15. 15:12
Engedély nélkül kezelt portfóliót a Quantum XXL, az MNB súlyos bírságot szabott ki.
Részvény / Deviza / Áru Átalakul és nevet vált a Phylaxia 
Privátbankár.hu | 2013. június 11. 16:32
Opimus Group Nyrt.-re változtatja nevét a Phylaxia 1912. Holding Nyrt., a vagyonkezelő cég portfóliójába új társaságok kerültek az apporttal megvalósított tőkeemeléssel
Részvény / Deviza / Áru Alacsonykamat-mizéria: vigyázat, a nyugodt alvás korlátozott hozammal jár 
Privátbankár.hu | 2013. április 29. 09:36
Az egyre alacsonyabb kamatok miatt sokan keresnek alternatívákat a bankbetétekkel szemben. A befektetési alapok jelentik az egyik utat, ahol a kínálat hatalmas, a legnépszerűbb a befektetők körében a két véglet, a legrizikósabb és a legbiztonságosabb. A biztonságos formák hozama azonban alacsony lehet.
Pénzügyi szektor PSZÁF: csökken a háztartások hiteltartozása 
Privátbankár.hu | 2013. január 25. 16:32
A pénzügyi felügyelet gyorselemzése szerint novemberben egyre jobban csökken a háztartások hitelállománya, lassú javulás tapasztalható mind a vállalati, mind a lakossági portfólió minőségében.
Személyes pénzügyek MNB: minden negyedik devizahiteles él az árfolyamrögzítéssel 
Privátbankár.hu | 2012. november 29. 13:04
A Magyar Nemzeti Bank felmérése szerint szeptember végéig 63 ezer 100 ügyfél 595 milliárd forintos összeggel lépett be az árfolyam-rögzítési rendszerbe, ez az összes devizaalapú jelzáloghitel 16,4 százaléka.
Személyes pénzügyek Kedves Lottónyertesek! Titkoljátok el a nyereményeteket! 
Privátbankár.hu | 2012. június 20. 12:17
A múlt héten két nyertes megosztva elvitte az ötös lottó öttalálatos főnyereményét, amely már 4,155 milliárd forint volt. A befektetési szakmában sokszor látott olyan embereket Faluvégi Balázs befektetésialap-kezelő, akik hirtelen jutottak sok pénzhez, és látta, milyen hibákat követtek el. Ezért blogjában 12 pontba szedve néhány tanácsot ad arra vonatkozóan, hogy mit érdemes most tennie a nyerteseknek, és mit nem.
Befektetési alapok A lakossági befektetők felé szeretne nyitni a Generali Alapkezelő 
Privátbankár.hu | 2012. február 28. 11:17
A Generali Alapkezelő új stratégia megvalósításába kezdett, amelynek célja, hogy a lakossági befektetőinek a teljes kezelt vagyonhoz viszonyított aránya középtávon 25-30 százalékra bővüljön. Ezzel összhangban az alapkezelőhöz csatlakozik márciustól portfólió-menedzserként Malinovszky Melinda, aki az alapkezelő kötvény- és abszolút hozamú portfólióinak kezelését végzi majd.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG