Profitvárakozás
Részvény / Deviza / Áru Ömlik a pénz – létrejött az igazi világuralom 
Fellegi Tamás | 2016. július 28. 13:32
Ismét egy elképesztő növekedés a Facebook eredményében – aranybánya lett a cég. Igaz, az eredmény közzététele után figyelmeztetett is a társaság, hogy ez a növekedés már nem megy akármeddig ilyen ütemben, de hát ez érthető is, hisz az emberiség közel negyede ügyfél, vagyis akit lehetett, bevonzott a cég.
KKV Nem bíznak a nyereségben a magyar vállalatok 
Privátbankár.hu | 2014. február 5. 13:57
Az árbevételüket tekintve is visszafogott növekedésre számítanak. A kis- és középvállalkozások látják különösen borúsan a jövőt.
KKV Optimisták a választási év előtt a hazai cégvezetők  
Privátbankár.hu | 2013. július 22. 11:45
A hazai kkv-vezetők következő egy évre vonatkozó árbevétel- és eredményvárakozásai emelkedést mutatnak az előző negyedévhez képest. A vállalkozások közel 5%-os árbevétel, és több mint 3%-os eredménynövekedést valószínűsítenek. Ezzel az árbevétel várakozások a tavalyi évre jellemző stagnáló időszak után jelentősen emelkedtek, az eredményvárakozások pedig közel a duplájára növekedtek az előző negyedévhez képest. Az árbevétel jövőbeni alakulását tekintve a középvállalkozások, az eredményvárakozásokat illetően pedig a mikrovállalkozások a legoptimistábbak – derül ki a K&H kkv bizalmi index kutatás legfrissebb adataiból.
Utazás A bécsi reptér kaszál a Malév eltűnésével 
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 22. 11:45
Jelentős bevétel növekedés eredményeként felfelé módosította idei profitjára vonatkozó előrejelzését a bécsi repülőteret üzemeltető társaság.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG