<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Schmitt Pál
Karrier Schmitt Pál újra elnöki székben ül
Privátbankár.hu | 2015. október 9. 09:05
Schmitt Pált választotta meg elnökének az a magas szintű szakértői csoport, amelynek az a feladata, hogy értékelje a sport szerepét az Európai Unió külkapcsolataiban.
Makro / Külgazdaság Áder János lehet a következő köztársasági elnök (+ videó)
Privátbankár.hu | 2012. április 17. 07:21
Orbán Viktor kormányfő Áder János fideszes európai parlamenti képviselőt javasolta köztársasági elnöknek a kormánypárti frakciószövetség hétfői esti ülésén, ahol egyöntetű támogatást kapott a Brüsszelben tartózkodó jelölt. A parlament május 2-án választhatja meg Schmitt Pál utódját.
Deviza / Áru Még mindig nincs hatása Schmitt Pálnak a piacokra
Privátbankár.hu | 2012. április 3. 10:08
Továbbra sem várnak érdemi piaci hatást londoni felzárkózó piaci elemzők Schmitt Pál köztársasági elnök lemondásától. Londonban unatkoznak.
Makro / Külgazdaság Két hét múlva jelölnek új államfőt
Privátbankár.hu | 2012. április 3. 08:03
Ötpárti egyeztetés volt tegnap késő éjszaka a Parlamentben a köztársasági elnök lemondása miatt.
Makro / Külgazdaság Lemondott Schmitt Pál köztársasági elnök (frissítve + videó)
Privátbankár.hu | 2012. április 2. 13:16
Az Országgyűlés hétfői ülésén napirend előtt Schmitt Pál köztársasági elnök bejelentette lemondását. A lemondás akkor lépett életbe, amikor azt délután a parlamenti képviselők is elfogadták. Schmitt utódja az új államfő megválasztásáig a Ház elnöke, Kövér László lesz. Az ő helyére is új embert kell választani. A hírnek továbbra sincs piaci hatása.
Karrier Pénteken kellett volna Schmittnek aláírnia a bérkompenzáció-törvényt
Privátbankár.hu | 2012. március 31. 11:20
A törvény kihirdetését követően haladéktalanul megjelenik a bérkompenzációs pályázat, amely egy hónapig lesz nyitva – válaszolta a Népszavának a Nemzetgazdasági Minisztérium.
Karrier Mennyit keresnek a kommandósok? – Schmitt őrsége havi 9,5 millióba kerül
Privátbankár.hu | 2012. március 21. 10:19
A legmagasabb havi bruttó bér 966 000, az átlagbér 451 000 forint a Terrorelhárítási Központ (TEK) állományában - derül ki a belügyminiszternek egy képviselő írásbeli kérdésére adott válaszából. Egy más témájú megkeresés nyomán a honvédelmi miniszter pedig arról adott tájékoztatást, hogy havi mintegy 9,5 millió forintból tartják fenn a palotaőrséget.
Makro / Külgazdaság Karácsonykor nevezte ki Schmitt az új fejlesztési minisztert
Privátbankár.hu | 2011. december 27. 07:36
Kinevezte nemzeti fejlesztési miniszterré Németh Lászlónét a köztársasági elnök. Schmitt Pál egyúttal - év végi hatállyal - megszüntette Bencsik János államtitkári megbízatását. Az új miniszter meghallgatásán a legfőbb téma az volt, hogy nem rendelkezik diplomával.
KKV Schmitt: magyar kereskedőház nyílik Azerbajdzsánban
Privátbankár.hu | 2011. november 11. 13:49
Schmitt Pál köztársasági elnök bejelentette, a közeljövőben magyar kereskedőház nyílik Bakuban azért, hogy erősödjenek a két ország közötti kereskedelmi kapcsolatok, egyúttal reményét fejezte ki, hogy Azerbajdzsán is hasonló lépésre szánja el magát Budapesten.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG