Sepp Blatter
Karrier Vége Platini karrierjének: 8 évre eltiltották
Privátbankár.hu | 2015. december 21. 10:27
8 évre eltiltotta a FIFA etikai bizottsága Platinit és Blattert, némi pénzbüntetést is kaptak, mert semmivel sem tudták hitelt érdemlően megmagyarázni, miért utalt a FIFA 2 millió eurót a franciának. Így biztosan nem lesz a szövetség elnöke a 60 éves ex-futballzseni.
Karrier Folytatódik a FIFA-botrány: ma hajnalban egy tucat embert tartóztattak le
Privátbankár.hu | 2015. december 3. 08:13
A reformígéretek ellenére nem sok minden változott az elmúlt időszakban a futballszövetségénél, mivel ma hajnalban újra lecsapott a FIFA-vezetésre a rendőrség. Az őrizetben lévők között az Észak- és Közép-amerikai, Karibi Labdarúgó-szövetségek Konföderáció elnöke is ott van.
Karrier Durván alázták a FIFA volt elnökét - videó
Privátbankár.hu | 2015. július 20. 16:52
Sepp Blattert egy hétfői sajtótájékoztatón hozta nagyon kellemetlen helyzetbe egy brit komikus.
Vásárló Akkorát égett a FIFA-film Amerikában, mint még semmi
Privátbankár.hu | 2015. június 10. 08:11
Nagyon csúnyát hasalt a baromi sok pénzből forgatott Közös Szenvedély. Volt olyan mozi, ahol egyetlen egy darab jegyet sikerült eladni.
Karrier Ezért mondott le váratlanul Sepp Blatter?
Privátbankár.hu | 2015. június 3. 07:30
Lapinformáció szerint szövetségi nyomozás folyik az Egyesült Államokban Sepp Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség elnöke ellen - nem csoda, hogy váratlanul bejelentette távozási szándékát alig néhány nappal azután, hogy újraválasztották.
Vállalat Egyre durvul a korrupciós botrány - érintett a FIFA második embere
Privátbankár.hu | 2015. június 2. 15:04
Az amerikai hatóságok szerint Sepp Blatter egyik bizalmasa is érintett lehet a korrupciós ügyekben, gyanús 10 millió dolláros tranzakciót találtak.
Karrier Tényleg bármekkora korrupciót meg lehet úszni? Most kiderül
Privátbankár.hu | 2015. május 31. 15:53
Lapinformáció szerint a letartóztatásokhoz vezető FBI-nyomozástól függetlenül a svájci hatóságok is egyre közelebb vannak Sepp Blatterhez - egyelőre a gyanúsított és a tanú között van valahol a frissen újraválasztott elnök, és vele együtt Michel Platini UEFA-elnök és Vitalij Mutko orosz sportminiszter is.
Friss
hírlevél