Slovnaft
Részvény / Deviza / Áru Bevásárolna a régióban a Mol
Privátbankár.hu | 2015. május 8. 18:29
Még az idén egy kisebb kiskereskedelmi akvizíciót tervez a régióban az első cseh kútját a héten megnyitó Mol. Horváth Ferenc ügyvezető igazgató szerint finomítót is vennének, ám a két horvát finomítójukból szerinte csak az egyiknek kellene maradnia.
KKV Erre pályázzatok, magyarok – megint áll a bál a bősi vízerőmű körül
Privátbankár.hu | 2014. december 4. 14:09
A szlovák kormány felmondja a bősi vízi erőmű üzemeltetéséről az olasz Enellel kötött szerződést – jelentette be Robert Fico szlovák kormányfő Pozsonyban csütörtökön. A szerződés másik oldalán álló vállalat tulajdonrészének megvásárlására a magyar MVM és a Mol-csoport tagja, a Slovnaft novemberben nem kötelező érvényű ajánlatot tett.
Részvény / Deviza / Áru Oroszok itt, oroszok ott – folyik a harc Északon és Délen
Privátbankár.hu | 2014. november 20. 14:08
Újabb utalás történt arra, hogy a Mol szívesen megválna az INA-tól, ha úgy adódik, az átvilágítást azonban egy orosz kapcsolatokkal is rendelkező cég végzi. Az amerikaiak állítólag ezért akarnak nagyon közvetíteni. A szlovák áramszolgáltatónál is megvan az orosz szál, mindkét esetben vannak aggódó hangok, hogy csak az oroszok strómanjai leszünk.
KKV Itt a bejelentés: magyar kézbe kerülhet a szlovák villamosművek kétharmada
Privátbankár.hu | 2014. november 20. 09:07
Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. és a Mol Csoport tagja, a Slovnaft a.s. november 19-én közös, nem kötelező érvényű ajánlatot tett a szlovák villamosművek 66 százalékos, az olasz ENEL SpA. energetikai cég tulajdonában lévő részvénycsomagjának megvásárlására. A témával foglalkozó cikkek szerint Brüsszelben egy kicsit aggódnak, hogy az oroszoknak strómankodunk.
Részvény / Deviza / Áru Szlovákiában is a horvát ügyről beszél a Mol
Privátbankár.hu | 2013. október 4. 08:21
A horvát kormány gazdasági-politikai nyomásgyakorlásának tartja a Mol körüli történéseket Világi Oszkár, a Mol szlovákiai leányvállalata, a Slovnaft vezérigazgatója.
KKV Magyar a legtöbb külföldi Szlovákiában
Privátbankár.hu | 2013. június 18. 13:30
Magyar tulajdonosok kezében volt május végén Szlovákiában működő külföldi érdekeltségű vállalatok egyötöde, vagyis az ott működő külföldi érdekeltségű cég közül a legtöbb.
KKV Visszaélt piaci helyzetével, eurómilliókra büntették a Mol-leányt
Privátbankár.hu | 2013. április 29. 18:01
A szlovák legfelsőbb bíróság megerősítette a monopolellenes hivatal korábbi döntését, és 9 millió eurós bírság kifizetésére kötelezte a Mol szlovákiai leányvállalatát, a Slovnaftot.
KKV Egyelőre nem épül meg a pozsonyi cseh-magyar erőmű
Privátbankár.hu | 2012. december 5. 07:26
Későbbre halasztotta a pozsonyi Slovnaft kőolaj-feldolgozó vállalat területén tervezett gázerőmű építését a magyar Mol és a cseh CEZ - közölte Anton Molnár, a Mol kezében lévő Slovnaft szóvivője.
KKV Még több benzinkutat venne a Mol Csehországban
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 12. 11:27
Újabb benzinkutakat vásárolna Csehországban a Mol. Jelenleg 4,3 százalékos a Mol részesedése a kutak terén, ezt szeretné legalább tíz százalékra növelni.
hírlevél
depositphotos