<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Szakember
Karrier Egyre nagyobb a gond: miért kell hónapokat várni, ha szerelőt hívnánk?
Privátbankár.hu | 2018. szeptember 17. 20:20
A lakosság is tisztán érzékeli már, hogy a szolgáltató szektorokban sok a hiányszakma és jelentős a munkaerőhiány. A magyarok több, különböző típusú szakma esetében is nehéznek tartják a megfelelő szakemberek megtalálását. Ide tartozik a szakorvos (84%), a villanyszerelő (82%), a festő-mázoló (80%), a háztartási gép szerelő (79%) - derült ki a Cofidis Hitel Monitor országos reprezentatív kutatásának friss adataiból.
Vállalat Te sem találsz egy jó szakit? Ezt a megoldást neked találták ki
Privátbankár.hu | 2018. február 1. 11:18
A munkaerőhiány miatt nehéz megbízható mesterembert találni országszerte, ezért új szolgáltatással bővítette palettáját a Praktiker.
Karrier Munkát keresel? Ezekkel a veszélyekkel kell szembenézned
Privátbankár.hu | 2016. március 17. 20:04
A munkatársat kereső cégek rendre abba ütköznek, hogy egy-egy állásra nem találnak alkalmas jelölteket. A jelenség nem új keletű, különösen a meghirdetett IT és mérnöki állások esetében már évek óta jellemző. Az egyre több szakmában jellemző helyzet azonban kezd általánossá válni, és emiatt drámai következményekkel fenyeget.
hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló