Szunniták
Makro / Külgazdaság Százával állnak készen az autóbombák? Példa nélküli vérfürdőről beszélnek 
Privátbankár.hu | 2016. október 31. 18:24
Moszul bevétele nagyon sok emberáldozattal járhat – állítja több német lap. Az Iszlám Állam ugyanis rendkívül sok csapdát és bombát helyezett el a városban, ráadásul szervezete a veszteségek ellenére is érintetlen maradt, és bevételei is maradtak bőven. Ha kutyaszorítóba kerülnek, az viszont nagy baj lehet.
Makro / Külgazdaság Mindenkinek elege van ebből, ezt az országot három részre osztanák 
Privátbankár.hu | 2016. június 20. 17:00
Mi jöhet az Iszlám Állam legyőzése után? Három külön állam békés egymás mellett élését tartja a legjobb megoldásnak az egyik kurd szakértő. Irak népei mélyen bizalmatlanok egymással szemben, ezt mutatják a legújabb tapasztalatok, lehet, hogy már csak így lehet helyreállítani a békét.
Makro / Külgazdaság Izrael beszállt a vallási konfliktusba - ki jön ki győztesen?  
Káncz Csaba | 2016. január 11. 08:24
A zsidó állam csendestársa lett a szunnita szövetségnek az egyre élesebbé váló szunni-síita szembenállásban. Az amerikai republikánusok vezető elnökjelöltje szerint Irán le fogja rohanni Szaúd-Arábiát. Trump szerint Rijádnak, Szöulnak és Berlinnek fizetniük kell azért, ha Washington katonai védelmét akarják élvezni. Ez bizony Budapest számára is hírértékű, hiszen a teljes hazai páncélos erő technikailag tökéletesen elavult és harcértéke a nullához közeli.
Makro / Külgazdaság Az oroszok már a spájzban, a többiek csak helyezkednek 
Fellegi Tamás | 2015. szeptember 29. 06:09
A menekültválság kiterjedtsége kezdi rádöbbenteni a világot, főleg Európát, hogy nem lehet így hagyni Szíriát és Irakot, hisz akkor tényleg az utolsó lakosaik is menekülni kényszerülnek. Együttműködés még alig van, de legalább már tárgyalnak róla az ENSZ-ben is. Hogy lesz ebből béke?
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG