Táppénz
Karrier Koronavírus: 100 százalékos táppénzt kérnek a postások 
Privátbankár.hu / MTI | 2021. február 24. 17:19
Levelet írt két szakszervezet a táppénz-helyzet miatt.
Személyes pénzügyek Mire elég a táppénz, ha nem tudsz dolgozni? 
Privátbankár.hu | 2018. január 31. 20:20
Mindenkivel előfordul időnként, hogy megbetegszik, vagy akár a gyerek szorul ápolásra, ilyenkor a táppénz lehet a legjobb megoldás. De mi a táppénz? Kiknek jár? Mennyire veszik igénybe a magyarok, és milyen betegségek miatt? Legújabb videónkból ez is kiderül.
Makro / Külgazdaság Beteg a gyerek? Változás készül a táppénzek körül 
Privátbankár.hu | 2016. március 29. 15:47
A teljes (mármint két szülővel rendelkező) családoknak is járhat a hosszabb táppénz, a fesztiválokon is lesz gyógyszertár - egyebek közt ezeket hozná be egy törvényjavaslat.
Vásárló Nem akarsz betegen dolgozni? Győzd meg a főnököt! 
Privátbankár.hu | 2015. szeptember 8. 17:15
A gazdasági helyzet normalizálásával áttörés jöhet a vállalati egészségbiztosítások piacán - állítják az Uniqa Biztosító szakértői. Van hova bővülni: 160 munkaképes lakosból egynek van ilyen biztosítása.
Személyes pénzügyek Rettegünk elmenni táppénzre? Itt vannak az okok  
Privátbankár.hu | 2014. december 29. 10:40
Drasztikusan csökken a táppénz kifizetés 2009 óta. Csont- és izomrendszeri problémákkal maradunk a legtöbbet otthon a KSH adatai alapján.
Adó Túl sok táppénzt kaptál? Vissza kell fizetni 
Privátbankár.hu | 2014. október 31. 12:00
Akinek az adóhatóság utóbb módosítja a jövedelemadatait, annak a korábban megállapított és a módosított jövedelem alapján járó táppénz különbözetét vissza kell fizetnie a hatóságnak - egyebek mellett ezt tartalmazza a kormány honlapján megjelent törvénytervezet.
Karrier Az egészségügy sem ússza meg, van pár ötlete a kormánynak 
Privátbankár.hu | 2012. október 19. 13:26
Meghosszabbítaná a kormány az egészségügyi ágazati mozgóbérek - vagyis a pótlékok - alapjának befagyasztását, továbbá előírnák a taj-kártya mellett fényképes személyazonosító igazolvány bemutatását, az üzemi balesetek után pedig legfeljebb egy éven belül lehetne kérelmezni a táppénz megállapítását - derül ki a kormány honlapjára felkerült újabb egészségügyi salátatörvény-tervezetből.
Személyes pénzügyek Nagyot esett a táppénzesek száma: inkább a munkát választjuk (videó) 
Privátbankár.hu | 2012. október 3. 10:20
Idén az első félévben 22 százalékkal csökkent a táppénz-kiadások összege. A jogszabályi változások mellett ez annak köszönhető, hogy ötödével csökkent a beegállományba vonulók száma.
Karrier Változik a szabály: könnyebb lesz táppénzhez, tgyáshoz, gyedhez jutni 
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 28. 09:22
A kormány 2012. szeptember 1-jétől hatályos rendeletében egyszerűsítette a „Jövedelemigazolás az egészségbiztosítási ellátás megállapításához” elnevezésű nyomtatvánnyal kapcsolatos szabályokat. Az NGM szerint így könnyebb lesz hozzájutni a táppénzhez, terhességi-gyermekágyi segélyhez, gyermekgondozási díjhoz.
Személyes pénzügyek Bejött a szigor - tavaly negyedével csökkent a táppénz kiadás 
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 10. 16:18
Az OEP szerint a mérséklődés egyértelműen a jogszabályi változásoknak, valamint annak köszönhető, hogy csökkent a táppénzes esetek és napok száma.
Karrier A nyártól könnyebb lesz majd kirúgni a munkavállalókat?  
Zsiborás Gergő | 2012. május 26. 07:30
Július elsejétől él a Munka Törvénykönyve, de az új jogszabálycsomaghoz még a Parlament elfogad egy átmeneti rendelkezéseket tartalmazó másik törvényt is. Ennek értelmében valószínűleg lesznek olyan passzusok, melyek csak jövőre lépnek életbe. A felmondási tilalmak köre ugyanakkor már nyártól szűkül, új fogalom a törvényben a távolléti díj, mely az átlagkeresetet váltja - ez sokak számára kevesebb pénzt jelent majd.
Karrier Akkor is jár a szabadság, ha egy napot sem dolgoztunk 
Privátbankár.hu | 2012. január 24. 12:05
Ellentétes a munkaidő-szervezésről szóló uniós irányelvvel az olyan nemzeti szabályozás, amely a fizetett éves szabadsághoz való jogot legalább tíz nap tényleges munkavégzéstől teszi függővé - mondta ki kedden a luxembourgi székhelyű Európai Bíróság.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG