Terasz
Vásárló Budapest kiült a teraszra, és megitta a rá váró sört (galéria) 
Izsó Márton | 2021. április 25. 11:51
Szombaton öt hónap kényszerszünet után ismét kinyithattak a vendéglátó egységek teraszai. A fővárosi lakosok, mintha parancsként értékelték volna Orbán Viktor facebookos kurjantását, miszerint "szabad a sör!", tömegekben vonultak ki, hogy a kocsmák, éttermek elé kitelepülve élvezzék a napsütést, egymás társaságát, az alkoholt és azt a csipetnyi szabadságot, ami most a nyakukba szakadt. Kollégánk körbejárta Budapest legkiülősebb részeit, és fotózott.
Vállalat Nyitnak a teraszok, tetszhalott állapotából ébred a vendéglátás  
Valkai Nikoletta | 2021. április 16. 17:09
Várhatóan a jövő héten kinyitnak a vendéglátóhelyek teraszai, egy hónapon belül talán az éttermek is újra fogadhatnak vendégeket. A vendéglátók ipartestületének elnöke óvatos újranyitásban bízik. Kérdés, mekkora lesz a kereslet, és a nyitást követő eufória lecsengése után hány vendéglátóhely tud életben maradni.
Ingatlan Enélkül elképzelhetetlen ma lakást venni - miért fizetnek milliókat a magyarok? 
Privátbankár.hu | 2018. május 10. 14:01
Idén április végén úgy köszöntött be a nyár, hogy szinte elmaradt a tavasz: ilyenkor mindenki igyekszik kihasználni a jó időt, és egy kellemes grillpartit, vagy egy romantikus gyertyafényes vacsorát szervezni, a reggeli napindító kávét a szabad ég alatt elkortyolni – már amennyiben van hol. Nem mindenki engedheti meg magának, hogy saját kertje legyen, de nem is mindenki vágyik rá.
Ingatlan Eladnád a lakásod? Mérd le a teraszt! 
Privátbankár.hu | 2016. augusztus 22. 16:36
Az új áfatörvény szerint a fedetlen terasz nem számít hasznos alapterületnek, így az árba sem számít bele.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG