<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
ügynök
Személyes pénzügyek Te biztosítást kötsz, de ők kaszálnak 60 milliárd forintot
Privátbankár.hu | 2017. október 20. 08:28
Nagyon jó pénzt hoz a konyhára, ha valaki biztosításközvetítésből él.
KKV A Tigáz ügynökei csúnyán átverték a fogyasztókat, mégis megússzák?
Privátbankár.hu | 2013. november 5. 11:28
A Gazdasági Versenyhivatal elfogadta a Tigáz kötelezettségvállalását a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat gyanúja miatt indított vizsgálatában.
Befalap Bankbetét helyett befektetési jegyet vennél? 5 tipp a váltáshoz
Eidenpenz József | 2013. október 2. 16:12
Az alacsony kamatok miatt sokan vásárolnak inkább befektetési jegyeket. Ezeknek az az előnyük is megvan, hogy sokféle befektetés között házon belül is lehet átcsoportosítani pénzt, általában olcsón vagy díjmentesen, interneten keresztül, karosszékben ülve.
Személyes pénzügyek Ügynökök házalnak a kórtermekben - semmi sem szent? (Videó)
Privátbankár.hu | 2012. május 3. 11:42
A kórházi osztályokra egyre több idegen merészkedik be, hogy üzleti tevékenységet végezzen, pedig a jogszabályi háttér egyértelmű, a gyógyintézményekben semmi fajta tevékenységet nem lehet végezni, ami a gyógyítást zavarja.
Személyes pénzügyek Kórtermekben nyerészkednek milliós kártérítést ígérve
Zsiborás Gergő | 2012. április 23. 06:30
A kórházi osztályokra egyre több idegen merészkedik be, hogy üzleti tevékenységet végezzen, pedig a jogszabályi háttér egyértelmű, a gyógyintézményekben semmi fajta tevékenységet nem lehet végezni, ami a gyógyítást zavarja. Ügynökök és hívatlan kárrendezők járják a kórtermeket, életünk üzletét, milliós kártérítést ígérnek. Szabálytalanul.
Személyes pénzügyek Tizenöt tipp ahhoz, hogy elkerüljük saját csődünket
Privátbankár.hu | 2012. január 31. 11:16
A pénzügyek világa annyira bonyolult, gyorsan változik, a pénzügyi ismertetek oktatása pedig annyira hiányos – ha van egyáltalán –, hogy sokaknak kell felnőtt fejjel okosodniuk. A Handelsbaltt.com tizenöt pontos listája tanácsokat ad ahhoz, hogy addig is a legnagyobb hibákat elkerüljük, mi pedig ezeket bővítettük és a hazai viszonyokra adaptáltuk.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos