<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Vatera
Vásárló Rengeteg a csalódott vevő – a kereskedőket mégsem érdekli
Privátbankár.hu | 2018. december 23. 10:56
A hagyományos és online vásárlás során a vevők kétharmadának volt már valamilyen minőségi problémája. A neten rendelt termékeknél a leggyakoribb panasz, hogy a kapott termék minősége elmarad az előzetes várakozástól. A legtöbben ott vásárolnak, ahol találnak értékeléseket, ahol korábban már pozitív tapasztalataik voltak, és ahol pénzvisszatérítést kaphatnak probléma esetén.
Vásárló Rommá kereshetnéd magad, ha eladnád a felesleges holmijaidat
Privátbankár.hu | 2018. június 14. 20:32
Egy friss kutatás szerint átlagosan közel százezer forintot kereshetnénk fölösleges dolgaink eladásával. Elsősorban ruházati cikkeket, kütyüket, könyveket és játékokat halmozunk föl az évek során, hisz biztosan jók lesznek még valamire.
Személyes pénzügyek Miért nem szabadulsz meg végre felesleges holmijaidtól?
Privátbankár.hu | 2017. június 30. 15:15
Ilyenkor sokan csinálnak nagytakarítást, lakásfelújítást, átrendezést, ami remek alkalom arra is, hogy megszabaduljunk felesleges, nem használt tárgyainktól, holmijainktól. Az internet ebben is nagy segítségünkre lehet, az akadály pedig: saját magunk. Kísérletet teszünk áttekinteni a lehetőségeket.
Vásárló Őrületes kommentelésbe kezdett a BKV - le a kalappal!
Privátbankár.hu | 2017. május 19. 14:18
Lehet csapatni vele éjjel a körúton? Van benne tolatóradar és nagy zene? Szervizkönyv rendben? Futár kihozza? Minden hülye kérdésre válaszolt a BKV a Vaterán.
Adó Vatera, Facebook, Jófogás - így a legkönnyebb eldönteni, hogy kell-e adót fizetni
Gáspár András | 2015. április 2. 10:50
Jófogás, OLX, Vatera, Facebook - egyre többen adják el a használt gyerekruhákat, elektronikai eszközöket, háztartásikisgépeket az interneten. Arról azonban nem szabad megfeledkezni, hogy az adóhatóságnak is lehet köze az adásvételhez - segítünk, hogy könnyen eldönthesd, kell-e adót fizetned!
Adó Fizettél adót a vaterázás után? És kellett volna?
Privátbankár.hu | 2014. március 27. 10:00
600 ezer forintos árbevétel, 200 ezres nyereség - ezekre a számokra kell figyelnie az interneten értékesítőknek. Mi van, ha jelentkezik az adatainkért az adóhatóság? Miért vízválasztó 2012. január 1-je? Kell bizonylatot adni a vevőnek, ha megveszi a gyerek kinőtt ruháit?
Adó Füstölöghetnek a hirdetők, a NAV is nézi a Vaterát
Privátbankár.hu | 2013. november 21. 08:01
Az ellenőrök az internetes hirdetéseket is figyelik.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG