<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Vitaminok
Vásárló Étrend-kiegészítők hasaltak el a vizsgálaton
Privátbankár.hu | 2021. november 12. 09:58
40 vizsgált termékből 4-nél volt valamilyen probléma. Az egyik étrend-kiegészítőben például a tájékoztatás szerinti mennyiségnél cinkből kétszer többet, C-vitaminból pedig feleannyit találtak.
Vásárló Így védd az immunrendszered, hogy elkerüljön a betegség
Privátbankár.hu | 2020. március 12. 09:54
Legyen szó influenzaszezonról vagy vírus okozta járványról, a megfelelő immunrendszer fontossága mindenki számára nyilvánvaló. A probléma abban rejlik, hogy sokan ennek lényegével kizárólag akkor foglalkoznak, mikor a betegség jelei már jelentkeznek. A szervezetet viszont legyengült állapotban nehezebb megerősíteni, mint prevencióval felkészíteni a megfelelő védekezésre.
KKV Jól fogytak a vitaminok és az étrendkiegészítők
Privátbankár.hu | 2014. március 18. 17:07
Az éves forgalom harmadát tették ki. Összességében is több pénzt hagytunk a patikákban recept nélkül kapható szerekért 2013-ban.
Agrár Egy kis disznólkodás jót tehet az egészségnek
Privátbankár.hu | 2013. december 29. 07:45
Sok helyen hallható, hogy a mértékletes húsfogyasztás nélkülözhetetlen az egészséges és kiegyensúlyozott étrend kialakításához. Vajon a lényeg ez esetben a mennyiségen vagy inkább a minőségen múlik? Henter Izabella, dietetikus szakértő a hús típusait és szervezetre gyakorolt hatásait ismerteti.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG