<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
XTrend
Részvény / Deviza / Áru Az euró a rendes pénz – Nyugaton terjeszkedne a Gloster
Eidenpenz József | 2023. április 25. 13:43
A tőzsde szoftvervállalata a standard kategóriába készül, tavaly dinamikusan nőtt az árbevétele. Újabb vállalatokat vásárolna fel, amelyekért saját részvényeivel fizethet. A mesterséges intelligencia nagy hatékonyság-növekedést biztosít, ugyanazzal a csapattal több feladatot tudnak elvégezni.
Részvény / Deviza / Áru Nyolchavi csúcson az arany, fordulhat a Nasdaq
Eidenpenz József | 2023. január 10. 11:50
Az arany tavaly május eleje óta nem látott szinten áll, miközben a gázár emelkedése megállt. A tőzsdék ma süllyednek, a forint is gyengül. A nagy amerikai technológiai cégek vezették az emelkedést tegnap, az egyik brókercég szerint itt komolyabb felpattanás jöhet. Majdnem elérte az FTX-csőd előtti szintet a kriptodeviza-piac.
Részvény / Deviza / Áru Jön az Xtend és a 20 milliárd forintos magyar állami tőzsdefejlesztő alap
Eidenpenz József | 2017. szeptember 20. 12:30
Létrehozták a tőzsdén a tervezett kis- és középvállalati platformot Xtend néven, és az év végére várhatóan feláll egy 20 milliárd forintos állami-EU-s tőkealap is a tőzsde fejlesztésére. A tőzsdei bevezetés azonban csak a kezdete valaminek, a siker az elégedett befektetőkön mérhető le.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG