Hirdetés

A nap képe: tömeges székdarabolás kezdődött a Corvinban

2019. január 22., 16:30

Elkezdték a budapesti Corvin Mozi felújítását.

Budapest, 2019. január 22. A régi fotelüléseket szerelik ki a felújítás alatt álló Corvin Mozi nézőterén 2019. január 22-én. A felújítás során 1417 új szék kerül a megújult és átfestett nagyterembe, ahol a világítási és a légtechnikai berendezéseket is modernizálják. A munkálatok idején a kisebb teremben folyamatosan lesz vetítés. A több mint 20 éves nézőtéri fotelüléseket ezer forintért vásárolhatták meg az érdeklődők. A kiválasztott és lefoglalt székeket a kiszerelés után a vevők egy későbbi időpontban, értesítés után vehetik át. MTI/Koszticsák Szilárd
MTI/Koszticsák Szilárd

Az MTI által közzétett kép tanúsága szerint a székeket előbb "feldarabolják" - a támlákat, a karfákat és az ülőrészeket külön-külön kiszerelik -, a húsz évnél régebbi fotelüléseket pedig darabonként ezer forintért eladják. A felújítás során 1417 új szék kerül a megújult és átfestett nagyterembe, ahol a világítási és a légtechnikai berendezéseket is modernizálják. A munkálatok idején a kisebb teremben folyamatosan lesz vetítés.

Az eladásra kínált székekért múlt pénteken nagyon sokan álltak sorba. A kiválasztott és lefoglalt ülőalkalmatosságokat a vevők egy későbbi időpontban, értesítés után vehetik át.

Hirdetés
Budapest, 2019. január 18. Sorban állók a Corvin Mozi előtt 2019. január 18-án. A mozi hamarosan kezdődő belső felújítása miatt feleslegessé váló, több mint 20 éves nézőtéri fotelülések ezer forintért megvásárolhatók ezen a napon. A kiválasztott és lefoglalt székeket a vevők egy későbbi időpontban, értesítés után vehetik át. MTI/Szigetváry Zsolt
MTI/Szigetváry Zsolt
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

A vártnál több befektetési jegyet cseréltek le a szuper államkötvényre?

A vártnál több befektetési jegyet cseréltek le a szuper államkötvényre?

Eddig is feltételezni lehetett, hogy részben befektetési alapok eladásából szabadítottak fel pénzt befektetők a kormányzat által ezerrel propagált Magyar Állampapír (MÁP) Plusz jegyzéséhez, de a ma közzétett legfrissebb adatok ezt a vélekedést megerősíteni látszanak. Az alapokból júniusban kivont 179 milliárd forint jelentős része az új szuper államkötvényben landolhatott.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Videók

Hirdetés

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hirdetés

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Heti várható események, adatok

 • március 4
  KSH: Külkereskedelmi mérleg
  március 5
  KSH: Kiskereskedelmi forgalom
  Szolgáltatóipari BMI
  Szolgáltatóipari BMI
  GDP
  Kiskereskedelmi forgalom
  ISM szolgáltatóipari index
  március 6
  Bézs könyv
  március 7
  KSH: Ipari termelés
  Deutsche Post (2018 Q4)
  GDP
  EKB kamatdöntés
  Friss és tartós munkanélküli-segély kérelmek
  március 8
  KSH: Fogyasztói árindex
  Államháztartási egyenleg
  Munkanélküliségi ráta

Szavazás

Szerinted gyengülni fog a forint, vagy erősödni? Hol lesz év végén az euró?