Hirdetés

A nap képe: tömeges székdarabolás kezdődött a Corvinban

2019. január 22., 16:30

Elkezdték a budapesti Corvin Mozi felújítását.

Budapest, 2019. január 22. A régi fotelüléseket szerelik ki a felújítás alatt álló Corvin Mozi nézőterén 2019. január 22-én. A felújítás során 1417 új szék kerül a megújult és átfestett nagyterembe, ahol a világítási és a légtechnikai berendezéseket is modernizálják. A munkálatok idején a kisebb teremben folyamatosan lesz vetítés. A több mint 20 éves nézőtéri fotelüléseket ezer forintért vásárolhatták meg az érdeklődők. A kiválasztott és lefoglalt székeket a kiszerelés után a vevők egy későbbi időpontban, értesítés után vehetik át. MTI/Koszticsák Szilárd
MTI/Koszticsák Szilárd

Az MTI által közzétett kép tanúsága szerint a székeket előbb "feldarabolják" - a támlákat, a karfákat és az ülőrészeket külön-külön kiszerelik -, a húsz évnél régebbi fotelüléseket pedig darabonként ezer forintért eladják. A felújítás során 1417 új szék kerül a megújult és átfestett nagyterembe, ahol a világítási és a légtechnikai berendezéseket is modernizálják. A munkálatok idején a kisebb teremben folyamatosan lesz vetítés.

Az eladásra kínált székekért múlt pénteken nagyon sokan álltak sorba. A kiválasztott és lefoglalt ülőalkalmatosságokat a vevők egy későbbi időpontban, értesítés után vehetik át.

Hirdetés
Budapest, 2019. január 18. Sorban állók a Corvin Mozi előtt 2019. január 18-án. A mozi hamarosan kezdődő belső felújítása miatt feleslegessé váló, több mint 20 éves nézőtéri fotelülések ezer forintért megvásárolhatók ezen a napon. A kiválasztott és lefoglalt székeket a vevők egy későbbi időpontban, értesítés után vehetik át. MTI/Szigetváry Zsolt
MTI/Szigetváry Zsolt
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés
Hirdetés

Címlapon

A stadion is egészségügyi intézmény? - Lassan igaz lesz a mondás

A stadion is egészségügyi intézmény? - Lassan igaz lesz a mondás

Sorra maradnak el a világ nagy sporteseményei és az olimpia megrendezése is igencsak kérdésessé vált a nem csillapuló koronavírus járvány miatt. Ráadásul fogadni sincs mire és a játékadóból származó költségvetési bevétel is oda. Mindennek egyelőre kiszámíthatatlan a rövid és hosszútávú gazdasági következménye.

Hirdetés

További cikkek

Videók

Hirdetés

Utánajártunk

Hirdetés

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Heti várható események, adatok

 • március 4
  KSH: Külkereskedelmi mérleg
  március 5
  KSH: Kiskereskedelmi forgalom
  Szolgáltatóipari BMI
  Szolgáltatóipari BMI
  GDP
  Kiskereskedelmi forgalom
  ISM szolgáltatóipari index
  március 6
  Bézs könyv
  március 7
  KSH: Ipari termelés
  Deutsche Post (2018 Q4)
  GDP
  EKB kamatdöntés
  Friss és tartós munkanélküli-segély kérelmek
  március 8
  KSH: Fogyasztói árindex
  Államháztartási egyenleg
  Munkanélküliségi ráta

Szavazás

Mit tenne, ha arra gyanakodna, hogy enyhe lefolyású koronavírus-fertőzése van?