Hirdetés
Hirdetés

Orbán minisztereinek is elegük van a szúnyogokból

2019. június 20., 10:48

A következő hetekben intenzívebben fogják gyéríteni a vérszívókat, erre pluszpénzt kap a BM.

zúnyogirtót permetez egy Piper Pa-25-235 Pawnee típusú repülőgép Balatongyörök felett 2015. május 8-án. A méhekre nem veszélyes biológiai gyérítést mintegy 1200 hektáron végezték, júniusban már kémiai irtásra is szükség van.
MTI Fotó: Varga György
Szúnyogirtót permetez egy Piper Pa-25-235 Pawnee típusú repülőgép Balatongyörök felett 2015. május 8-án. MTI Fotó: Varga György

A jelek szerint a minisztereknek is elegük lett a szúnyoginvázióból, ezért a legutóbbi kormányülésen olyan döntés született, hogy a Belügyminisztérium többletforrást kap a szúnyogok irtására.

Erről Gulyás Gergely miniszter beszélt a mai Kormányinfón. Mint elmondta, az időjárás kedvezőtlenül alakult az elmúlt hónapokban, az esős május után forró június érkezett, ami kedvezett a szúnyogpopuláció növekedésének. Mivel a kialakult helyzet a kormány szerint elfogadhatatlan, a szúnyogirtásért felelős belügyi tárca többletpénzt kap - jelentette be a miniszter. A következő hetekben intenzívebb lesz a gyérítés - közölte.

Hirdetés

Raiffeisen KH Cetelem További ajánlatok

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Ismét több száz diák kapott hasznos útravalót a pénzügyek világába

Ismét több száz diák kapott hasznos útravalót a pénzügyek világába

Újabb négy helyszínen folytatódott a Privátbankár.hu Pénzügyi Tudatosság Diákfórum sorozata a Pallas Athéné Domus Educationis Alapítvány támogatásával, ahol a résztvevők több fontos témával is megismerkedhettek. Családi költségvetés, befektetések, a jövő fizetési módszerei - ma már nem kérdés, hogy ezekkel a diákoknak is érdemes foglalkoznia.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Szerinted gyengülni fog a forint, vagy erősödni? Hol lesz év végén az euró?