Hirdetés
Hirdetés

Ez szörnyen kínos: rossz embernek szólt be Trump

2017. november 30., 12:12

Theresa Maynek akarta megmondani a magáét, rossz embert tagelt be.

Az amerikai elnök a rá jellemző vehemenciával próbált beszólni az Egyesült Királyság miniszterelnökének, Theresa Maynek: meglátása szerint ugyanis a politikusasszonynak előbb a saját háza táján kéne söprögetnie, ha menekültkérdésről van szó. Trump korábban ugyanis megosztott több – azóta egyébként kamunak titulált – videót Twitteren, amiben bevándorlók bántalmaznak fehér embereket, írja a Bloomberg.

Ez általános nemtetszést váltott ki és többen is jelezték, hogy nem értenek egyet Trump megosztásával, köztük Theresa May is. Trump erre a fent említett posztban válaszolt, épp csak egy teljesen másik, embert jelölt meg benne, egy bizonyos Theresa Scrivener-t. Azóta természetesen javította a posztot, így az most már May profiljára mutat.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Megszűnhet a lakásáfa: elszállnak a lakásárak?

Megszűnhet a lakásáfa: elszállnak a lakásárak?

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szavai szerint nem várható, hogy a 2019. december 31-e után meghosszabbítanák az újépítésű lakóingatlanok értékesítésére vonatkozó 5 százalékos áfakulcsot. A kedvezményes lakásáfa megszűnése több szektorban is komoly negatív hatással járhat.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Idén is 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt kapnak karácsonyra a nyugdíjasok a kormánytól. Ön szerint kiknek járna még az utalvány?