<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
4Life Direct
Személyes pénzügyek 100 millió forint kompenzáció: több száz ügyfelének fizethet a biztosító
Privátbankár.hu | 2019. augusztus 1. 15:34
Vizsgálódott a GVH, fizethet a 4Life Direct és biztosító-partnerei ügyfeleinek.
Vásárló Sír, urna vagy szétszórt hamvak? Megvan, mire vágynak a magyarok a temetésükön
Privátbankár.hu | 2017. november 4. 09:31
Szórásos temetést szeretnének maguknak a magyarok legnagyobb arányban, amit az urnás, és végül a legdrágábbnak számító, tradicionális koporsós búcsúztatás követ - derült ki a 4Life Direct biztosításközvetítő megbízásából, a temetkezési tervekről készített, országos reprezentatív kutatásból.
Személyes pénzügyek Emlékek vagy adósság - te mit hagysz a gyerekeidre, ha meghalsz?
Privátbankár.hu | 2017. október 25. 16:30
Öngondoskodással nem csak az időskori megélhetésünket, de adott esetben a méltóságteljes távozásunkat is biztosíthatjuk a világból. Míg korábban a magyarok többsége hitelt vett fel egy temetés lebonyolításához, ma már egyre többen kötnek speciális biztosítást, ami végül a temetkezés mellett a hagyatéki tárgyalások költségeit is fedezi. Jelenleg félmillió ilyen szerződés van Magyarországon, a MABISZ szerint ez pedig csak a kezdet.
Karrier Hitted volna, hogy ennyire jól teljesítenek a magyar nyugdíjasok?
Privátbankár.hu | 2017. szeptember 30. 10:31
A 65 év feletti magyarok 37 százaléka beszél valamilyen idegen nyelvet, elsősorban németül, angolul vagy oroszul – derült ki a 4Life Direct biztosításközvetítő megbízásából készített felmérésből. Az 50 felettiek körében végzett országos reprezentatív kutatás szerint az egy generációval fiatalabbak körében már alacsonyabb ez az arány, az 50-64 évesek csupán 32 százaléka kommunikál az anyanyelvétől eltérő nyelven.
Személyes pénzügyek Boldog nyugdíjas évek? Nagyon nehéz dolga van a magyar időseknek
Privátbankár.hu | 2017. augusztus 5. 16:35
A magyar idősek 31 százaléka egyáltalán nem rendelkezik megtakarítással, a családját mégis a nyugdíjasok 90 százaléka támogatja valamilyen módon – derült ki a 4Life Direct biztosításközvetítő megbízásából készített felmérésből.
Ingatlan Lakást vennél, de egy filléred sincs? Havi ötvenezer megoldás lehet
Privátbankár.hu | 2017. június 21. 20:30
Alig ismerik a magyarok ezt a lehetőséget, pedig akár így is lehet ingatlanhoz jutni, ráadásul jót is teszünk valakivel: tartási szerződéssel vagy életjáradéki szerződéssel már havi 50 ezer forintból is megoldódhat a lakáskérdés, amennyiben vállaljuk, hogy gondoskodunk egy idős embertársunkról. Egyelőre viszont azt sem ismerik az emberek, hogy mit várhatnak el gondoskodás jogcímen.
Makro / Külgazdaság Szomorú öregkor vár a magyarokra: magányosan halunk meg?
Privátbankár.hu | 2017. április 25. 15:06
Az ötven felettiek több mint negyedének napokig nincs kivel beszélnie.
Karrier És te beadnád a szüleidet egy hazai idősotthonba?
Privátbankár.hu | 2017. február 6. 14:50
Meglepően alacsonyak az igényeink egy bentlakásos otthonnal kapcsolatban, pedig az alapvető dolgokat a jogszabályok is biztosítják.
Személyes pénzügyek Bármikor beüthet a krach - te mit hagysz a gyerekeidre?
BR | 2016. november 14. 21:02
Az ember hajlamos azt hinni, hogy katasztrófa csak valaki mással történhet meg – aztán egy váratlan pillanatban bárkit elüthet a busz, vagy vihet el egy szívroham. A trauma önmagában is próbára teszi a családokat, száz magyar családból azonban négynél további viták követik a halálesetet – ki örökli a családi vagyont? Végrendelet híján ugyanis jönnek a végeláthatatlan viták és pereskedések.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG