<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Adventi vásárok
Makro / Külgazdaság Nagy a baj, sok cég lemondja év végi partiját a hotelekben és éttermekben
Privátbankár.hu | 2021. december 13. 17:37
Nem biztos, hogy a szállásukat lefoglalók és a céges bulikat tervezők valóban el is mennek majd a hotelekbe az év utolsó két hetében - mondta munkatársunk a Trend fm reggeli adásában.
Makro / Külgazdaság Bedőlhetnek-e hotelek és éttermek a 4. hullám miatt? - A Hét videója
Izsó Márton - Mester Nándor | 2021. december 3. 18:56
Papíron tele lesznek a hazai hotelek és éttermek az adventi időszakban, de a 4. hullám keresztbe tehet nekik. Van-e, lesz-e elég külföldi turista? Mire és mennyit költenek itt, ha jönnek? És mi lesz, ha a magyarok sem özönlenek? Budapesti helyzetkép munkatársainktól: Mester Nándortól és Izsó Mártontól.
Makro / Külgazdaság Megnyílt a Vörösmarty téri karácsonyi vásár - a főpolgármester erre kér mindenkit
Privátbankár.hu | 2021. november 20. 10:42
Karácsony Gergely főpolgármester a tegnap megnyílt Vörösmarty téri karácsonyi vásár kapcsán erre kéri az odalátogatókat.
Makro / Külgazdaság Óvatosak a németek: körbefalazták a vásárokat
Privátbankár.hu | 2016. december 20. 12:18
Kegyeleti okok miatt kedden zárva tart a berlini vásár, a többit körbekordonozták.
Vásárló Kürtöskalács 1500? Elszálltak az árak az olcsónak mondott vásárban
Privátbankár.hu | 2013. december 7. 13:28
Bár a nyugat-európai sajtó szerint a budapesti az egyik legolcsóbb karácsonyi vásár, sok magyar látogató valószínűleg igencsak drágának találja a Vörösmarty téren felállított pavilonok kínálatát. Mennyibe kerül a sült kolbász, a forralt bor, vagy épp a kürtőskalács a legnépszerűbb magyar karácsonyi vásárban?
Adó NAV: minden harmadik fenyőárusnál nem stimmel valami
Privátbankár.hu | 2012. december 22. 14:45
A karácsonyi ünnepek előtt fokozottak ellenőrzi a fenyőfaárusokat is a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - közölte az adóhatóság.
Vásárló Hatósági ellenőrzések: majdnem 20 milliós bírság
Privátbankár.hu | 2012. december 19. 13:28
Minden harmadik esetben problémát találtak az ellenőrök az idei karácsony előtti ellenőrzések keretében végzett próbavásárlások során, tavaly az arány még 55 százalékos volt - mondta Fülöp Zsuzsanna, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság szóvivője szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.
Utazás Ha nem otthon tölti az ünnepeket: ajánlatok belföldön és külföldön
Czervan Andrea | 2012. november 23. 13:06
A német és osztrák városok híresek adventi vásáraikról: vásárolhatunk helyi kézműves termékeket, megkóstolhatjuk a különleges kolbászokat vagy a karamellizált gyümölcsöket. Egynapos bécsi városnézésre 4000, más közép-európai városokba szóló útra 7000 forinttól fizethetünk be. Belföldi szállodába 12-13 ezer forint/fő/éj ártól találunk szobát, ünnepi extrákkal. A tavalyi SZÉP-kártyás feltöltéseket az idei év végéig lehet felhasználni.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG