<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
árfolyamok
Részvény / Deviza / Áru Ismét gyengül a forint – a kínai helyzet húzza le a piacokat
Tiszóczi Roland | 2022. december 28. 11:58
A karácsonyi tőzsdei ralival kapcsolatos minden optimista várakozás eloszlott. A kínai zéró-Covid intézkedések hirtelen feloldása jelentős károkat okozhat a világ második legnagyobb gazdaságának, s ez valamelyest az egész világra átterjedhet, ami úgy tűnik, elbizonytalanította a befektetőket. Putyin nyersolajár plafonra adott válasza sem nyújt kedvező kilátásokat.
Részvény / Deviza / Áru Reggelre kicsit magához tért a forint
Privátbankár.hu | 2022. szeptember 29. 07:49
Közel egy százalékkal erősödött a forint csütörtök reggelre az előző esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
Pénzügyi szektor Izmosan indította a reggelt a forint
Privátbankár.hu | 2022. szeptember 20. 07:38
Erősödött a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti árfolyamához képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
Makro / Külgazdaság Vegyes forintmozgás kora reggel
Privátbankár.hu | 2022. augusztus 30. 06:59
Vegyesen mozgott a forint a főbb devizákkal szemben kedden kora reggel a bankközi piacon hétfő estéhez képest, az euróval szemben enyhén erősödött, míg a dollárral és a svájci frankkal szemben gyengült a forint.
Vállalat A gatyája is rámehet a kártérítési perekre a német cégnek
Privátbankár.hu | 2019. március 20. 20:10
Hatalmasat zuhant a Bayer vegyipari vállalat részvényeinek árfolyama szerdán, azt követően, hogy kiderült, újabb amerikai bíróság ítélte úgy, hogy rákkeltő a Roundup nevű gyomirtó.
Részvény / Deviza / Áru Emiatt lehet még sokkal magasabb is a bitcoin- árfolyam
Eidenpenz József | 2018. március 6. 06:06
A bitcoin árfolyamát több híve két-háromszorosára várja az év végéig, és vannak olyan fejlesztések, amik miatt ez nem is lenne túl meglepő. Az Ethereumnál is nagy változás várható az idén, ami a féltve őrzött, el nem adó ether-ek mennyiségét növelheti, így a kínálat visszaeshet. Át tudja-e hidalni a bitcoin az előtte álló szakadékot?
Deviza / Áru Még ennél is jóval magasabb üzemanyag-árakat jósolnak a jövő hétre
Privátbankár.hu | 2016. október 1. 16:59
Míg az MTI a mától érvényes adóemelés miatt 339-340 forintos benzint és 345-346 forintos gázolajat jelzett előre, addig a GKI Energia szerint a közeljövőben 345 és 355 is lehet a két fontos üzemanyag ára. Az üzemanyagok ugyanis drágultak valamelyest a világpiacon, főleg a hét második felében.
Részvény / Deviza / Áru Derűre ború: megint esik az olaj, újra gyengül a forint
Eidenpenz József | 2016. február 23. 18:37
A hétfői optimizmus után megint lekonyult a hangulat az európai tőzsdéken, elsősorban az olaj miatt. A BUX index is beállt a sorba, de négy nagy részvénytársaságunk közül csak egynek esett az árfolyama, igaz, annak alaposan. A forint a kamatdöntés után kezdetben stabil volt, majd gyengült az euróhoz képest. Holnap két fontos gyorsjelentés is jöhet.
Részvény / Deviza / Áru Végre öt számjegyű volt a tőzsdeindex, őrült táncot járt az olaj
Eidenpenz József | 2015. október 7. 18:11
Kitartott a jó hangulat a világ tőzsdéin, a németek az öt számjegyű DAX-nak örülhettek, bár a végén mégiscsak beesett a tízezres határ alá. A forint egészen stabil volt, a Mol a 13 ezres, a Telekom pedig a 400 forintos határral harcolt. Az olaj őrült táncot jár, több százalékos emelkedés után több százalékos esésre képes váltani.
Befektetés A forint már ünnepel, nem mozdul az árfolyam
Privátbankár.hu | 2013. december 24. 15:07
Egy euró 297, egy svájci frank 243 forint a bankközi devizapiacon. A dollár árfolyamában sincs nagy változás a korábbihoz képest.
Részvény / Deviza / Áru Ma ünnepel Amerika és Anglia, de holnap már megremeghetnek a tőzsdék
Privátbankár.hu | 2013. május 27. 07:36
A múlt héten a várakozásoknak megfelelően gyengültek a tőzsdemutatók a New York-i értéktőzsdén, a heti kilátások azonban nem túl rózsásak.
Deviza / Áru Csak csuklott egyet a forint? (frissítve)
Privátbankár.hu | 2013. április 10. 10:00
Meglepő makroadatok után emelkedett az EUR/USD kurzusa ma reggel, a forint árnyalatnyit erősödött. Dél körül azonban hirtelen egészen 298,47-ig gyengült a kurzus, de délután újra erősödni tudott a forint.
Részvény / Deviza / Áru Itt van a statisztika: Magyarországon 12 500 kisbefektető tőzsdézhet komolyan
Privátbankár.hu | 2013. január 9. 15:42
A BÉT-en a részvény-kapitalizáció forgási sebessége továbbra is a legmagasabb a régióban, 52,7 százalék – írja a tőzsde jelentése. De a BÉT-en is erősen éreztette hatását a globális tőkepiaci aktivitás csökkenése, a forgalom 40,6 százalékkal csökkent. A komolyabban tőzsdézők száma 15 százalékkal mérséklődhetett, erről árulkodik a valós idejű adatok előfizetőinek csökkenése.
KKV Hát ez nem jó! Megint esett a beszerzési menedzserindex
Privátbankár.hu | 2013. január 2. 10:45
A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság szerint a beszerzési menedzserindex decemberi értéke 48,9 százalékot mutatott, vagyis 3,2 százalékponttal esett vissza az előző hónaphoz képest.
Deviza / Áru A térségbeli devizákkal együtt erősödött a forint
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 14. 16:40
Az eurót délután négy órakor 278,65 forinton jegyezték a bankközi devizakereskedelemben a hétfő esti 279,34 forinttal szemben.
Részvény / Deviza / Áru Lefelé megy a BUX, a forint és az OTP, felfelé a svájci frank
Privátbankár.hu | 2012. április 23. 09:42
Általános eséssel kezdte a napot a Budapesti Értéktőzsde részvénypiaca, hasonlóan egyébként gyakorlatilag az összes európai tőzsdéhez. A dollár erősödött, és az ilyenkor szokásos módon szinte minden kockázatosabbnak számító eszköz ára esett. A forint is gyengült, egy euró 297 forint környékéről 298 forintra emelkedett.
Részvény / Deviza / Áru A csúcstalálkozó elmúlt, a problémák megmaradtak - gyengül az euró és a forint
Privátbankár.hu | 2011. december 12. 10:00
Az euró, a forint és a főbb európai részvényindexek is gyengüléssel kezdték a hetet, miután a múlt hét végén tartott EU-csúcstalálkozón elért eredmények hatása kezd elhalványulni, és újra előtérbe kerülnek a kontinens gazdaságára nehezedő problémák.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG