<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Atradius Hitelbiztosító
Makro / Külgazdaság Messze a jegybanki cél – minden várakozást alulmúlhat az idei növekedés
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 26. 11:35
Lemaradtunk a régiós társaktól, az Atradius szerint a reméltnél is alacsonyabb GDP növekedés jöhet össze az idén.
Agrár Mi lenne a mezőgazdasággal az olcsó hitel nélkül?
Privátbankár.hu | 2016. április 26. 11:12
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Növekedési Hitelprogramja (NHP) áll a magyar mezőgazdaság növekedése mögött, áll az Atradius hitelbiztosító piacelemzésében.
KKV Sok magyar cég égette meg magát - ezért állunk jobban
Privátbankár.hu | 2014. június 5. 19:30
Egyre jobban térnek át az azonnali fizetésre a magyar vállalkozások: a halasztott fizetés és ezzel együtt a szállítói hitelezés hazai gyakorlata jócskán visszaesett az elmúlt egy évben. Pozitív fordulat, hogy a régióban újra Magyarországon a legalacsonyabb a késve fizetések aránya.
KKV Baráti terep magyar cégeknek: érdemes körülnézni Lengyelországban
Privátbankár.hu | 2013. október 24. 11:09
Lakossági fogyasztásbővülés, növekvő kiskereskedelmi értékesítési volumen és idén várhatóan 2%-kal növekvő GDP – három erős érv a Lengyelország felé tekintő hazai vállalkozások számára.
KKV Mi történt itt? Hirtelen kifizetik egymást a magyar cégek
Privátbankár.hu | 2013. június 26. 14:02
A vállalkozások a bankok helyett továbbra is inkább a szállítói hitelhez nyúlnak, 4-ből három cég dönt a halasztott fizetés mellett. Ugyanakkor a 90 napon túli fizetések aránya jelentősen csökkent tavalyhoz képest. Úgy tűnik, a tartozásokat is jobban szedik be a cégek.
Ingatlan Leáll az építőipar, idén megkaphatja a kegyelemdöfést
Privátbankár.hu | 2013. február 27. 11:16
Bár a tavalyi év első fele még biztató volt, a második már katasztrofális. Ha nem lesznek nagy beruházások idén, akkor drámai év jön a hazai építőiparra - állítja iparági jelentésében az Atradius Hitelbiztosító.
KKV A magyar vállalatoknál is jöhet a keleti nyitás
Privátbankár.hu | 2012. november 28. 10:27
Keleti irányban érdemes nézelődniük a fejlődő piacokat megcélzó magyar vállalkozásoknak, ugyanis az eurózóna és a tőle függő kelet-európai uniós gazdaságok még évekig gyengélkedhetnek az adósságválság következményei miatt. Az Atradius Economic Outlook prognózisa szerint a 0,3%-os hazai csökkenéssel szemben számottevő gazdasági növekedésre lehet számítani többek között Törökországban, Oroszországban és Ukrajnában.
KKV Külföldi befektetők: vannak kapós magyar cégek
Privátbankár.hu | 2012. október 4. 09:56
A többi iparágnál kevésbé viselte meg a globális válság a magyar gépipart, és a szektor talpra állása is rövidebb ideig tartott. A pozitív tendenciának köszönhetően a következő 3-5 évben több meghatározó hazai cég kerülhet külföldi befektetők látókörébe és részlegesen vagy teljesen külföldi tulajdonba.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG