Bérleti díjak
Makro / Külgazdaság Augusztus az albérletkeresés hónapja – mire figyeljünk a választásnál 
Privátbankár.hu | 2022. augusztus 30. 10:10
Sok ezer egyetemista szeretné megtalálni a számára leginkább megfelelő lakhatási lehetőséget a szeptemberi iskolakezdés előtt. Átalakultak az igények a bérleti díjak és a rezsiköltségek további várható emelkedése miatt. Felértékelődtek a kisebb méretű ingatlanok és a bérleti díj mellett egyre nagyobb jelentősége lesz majd annak is, hogy mekkora a bérelt ingatlan összköltsége.
Ingatlan Egyelőre nem lesznek olcsóbbak az irodák. Egyelőre... 
Mester Nándor | 2020. szeptember 13. 17:04
Nem került bajba a bérbeadók többsége az irodapiacon, így egyelőre nem várható díjcsökkentés. Kedvezmény-dömping viszont jöhet.
Ingatlan A 30 év alatti lakásvásárlók kiszorultak Budapest belvárosából 
Csabai Károly | 2019. november 18. 16:05
Egyre drágábban egyre kevesebb lakás cserél gazdát – derül ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ma ismertetett lakáspiaci jelentéséből. Nem rózsás a helyzet a bérleti fronton sem, a jövedelemre vetített bérleti díj tekintetében Budapest a hatodik legdrágább főváros az EU-ban.
Személyes pénzügyek Mit tehetünk, ha megfizethetetlenek lesznek a lakásárak? 
Privátbankár.hu | 2018. június 5. 18:31
Miközben Budapesten is az egymillió forintos átlagos lakásár réme fenyeget, és nem tudni, mikor válnak megfizethetetlenek a lakások, másutt már állami beavatkozással, árszabályozással próbálkoznak. Maffiapénzek is felfelé tornásszák az árakat Európában, Németországban.
Ingatlan Németországba készülsz? Ezt nagyon jó lenne tudnod 
Privátbankár.hu | 2018. április 23. 14:35
Valóságos tüntetéssorozat újabb részét tartották a múlt héten Berlinben a magas lakásárak és bérleti díjak miatt. Az árakat három tényező is felfelé nyomja, a kelet-európai bevándorlás, a befektetési célú vásárlás és a menekültek érkezése. A politikusok egyelőre a kijátszható szabályok foltozgatására készülnek.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG