<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Biodóm
Vállalat Havonta több mint négymilliárdot költött az idén a Városliget Zrt.
Szakonyi Péter | 2021. november 12. 05:54
Idén 50 milliárd forintba kerülnek a Városliget területén zajló beruházások - és jókora meglepetésre az idei évet sikerült megúszni áremelések nélkül. Úgy tűnik, a jövő tavasszal megnyíló Operaház rekonstrukciója összesen 50-52 milliárdot emészt majd fel. De, hogy hány milliárdba kerülne a főváros tulajdonában lévő, félbemaradt óriásberuházás, a Biodóm befejezése, azt még Gyorgyevics Benedek sem tudja. A Városliget Zrt. vezérigazgatóját a városligeti beruházások részleteiről is kérdeztük.
Makro / Külgazdaság Még 20 milliárd forint szükséges a Pannon Park befejezéséhez
Privátbankár.hu | 2019. december 17. 15:21
Mondta Persányi Miklós, az állatkert főigazgatója a létesítmény keddi sajtóbejárásán.
Makro / Külgazdaság Drága mulatság lesz a Pannon Park: csupán munkabérre egymilliárd mehet el évente
Szalai Anna | 2019. november 5. 06:06
Az új városvezetés aligha állítja le az előrehaladott Biodóm-beruházást. Az igazi kérdés így sokkal inkább az, hogy ki fogja fizetni a projekt befejezéséhez szükséges pénzt és az üzemeltetés borsos költségét. A kormányhatározatban szereplő 43 milliárd a jelenleg folyó munkákra lesz elég.
Makro / Külgazdaság Magyar Nemzet: Karácsony Gergely csak az állatkerti biodóm építését állíthatja le
Privátbankár.hu | 2019. október 17. 09:21
A lap szerint az új főpolgármester hiába ígéri, hogy elgáncsol minden új építkezést a Liget Budapest projektben, csak ezzel az eggyel teheti meg, mert ez fővárosi intézmény.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG