Coaching
Vállalat Egyre több szakmában lesz alapelvárás a coach végzettség
Privátbankár.hu | 2020. január 22. 10:06
A munkaerőpiaci helyzet és új vállalatvezetési irányzatok is erősítik azt a trendet, hogy a vezetőknek is változtatni kell vezetési stílust, amiben nagy mértékben segít a coaching szemlélet. Azonban ez a vállalati kultúra más szemléletet, magatartást követel a munkatársaktól is, így ők is nagy mértékben profitálnak abból, ha jártasak a coachingban – húzták alá az In Dynamics Consulting alapítói.
KKV Ebből a 8 embertípusból sosem lesz vérbeli vállalkozó
Privátbankár.hu | 2015. május 17. 12:21
"Akár egy ötleteddel is megválthatod a világot!" - hányszor hallottuk már és mennyire nem igaz: a vállalkozói lét ennél sokkal többet kíván, amelyre a legtöbben nem készek. Ha a következő nyolc jellemzőből valamelyik igaz rád és vállalkozásba fognál, érdemes lehet előtte önvizsgálatot tartanod, tényleg minden benned van-e hozzá?
Karrier Elakadt a döntéshozatalban? Tucatnyi megoldást kínálnak a szakértők
Privátbankár.hu | 2014. december 13. 17:44
Először tesznek kísérletet szakemberek arra, hogy hasonló tőről fakadó, de alapjaiban eltérő vezetéstámogató technikákat egy közös kötetben bemutatva feltérképezzék a coaching összes itthon fellelhető formáját.
Karrier Tuti szakmát akarsz, amivel biztosan el lehet helyezkedni? Tanulj ennek
Privátbankár.hu | 2014. november 15. 12:16
Idén ősszel már második alkalommal indult az ELTE-n posztgraduális üzleti coachképzés, ezt februártól egy újabb, keresztféléves program is kiegészít majd.
Karrier Hogyan legyek jobb vezető és jobb ember? Coachképzés indul Budapesten
Privátbankár.hu | 2013. május 26. 13:10
Üzleti coachképzés indul az ELTE-n szeptemberben, a Magyarországon még újnak számító szakmát, illetve a coach szemléletű vezetői gyakorlatot és életvitelt megismertető képzés programjáról május 28-án tartanak bemutató előadást Budapesten.
Karrier A szorongás mindig ott van, de engem ez motivál - Úton a sikerhez III.
Zsiborás Gergő | 2012. december 13. 06:41
Egy méltatlanul elbukott pályázat adta meg a végső lökést három budapesti fiatalnak, hogy megnyissák a város egyik első közösségi irodáját. Azt mondják, külföldön sem könnyebb, itt akarnak értékeket létrehozni. Egy újabb történet egy sikeres vállalkozásról: a sokszor végzetesnek tűnő buktákról és a gyomorgörcsről őszintén- és arról, hogy mégis miért elégedettek, miért érdemes ezt csinálni. Sorozatunk újabb része: így született meg a Kaptár.
hírlevél