Continental AG
Részvény / Deviza / Áru Continental: túl a mélyponton
Privátbankár.hu | 2020. november 18. 15:40
A második negyedéves mélypont után a világ egyik legnagyobb autóipari beszállítója, a Continental javítani tudott. A Magyarországon is komoly gyártó és fejlesztőkapacitással rendelkező társaság szerint az európai járműpiacon még komoly gondok vannak.
Részvény / Deviza / Áru Az autóipari munkahelyeket megszüntetik, ugye?
Eidenpenz József | 2020. szeptember 28. 19:15
Sorra jönnek hírek német autógyárak és beszállítóik foglalkoztatotti létszámának csökkentéséről, gyáregységek bezárásáról. Közben azonban az iparági jövőjét sok szakember viszonylag pozitívan látja, mert erős például a kínai export. Mi az oka ennek a kettősségnek? Lehet, hogy a koronavírus csak ürügy a leépítésekre? Lehet, hogy ezek az állások eleve megszűnésre voltak ítélve?
Részvény / Deviza / Áru Már a kutyád is online rendelne, a Nikola követi a Teslát
Eidenpenz József | 2020. június 10. 11:59
A tőzsdék hangulata ma sem túl jó, a BUX is lefelé csorog, az európai mezőnyhöz hasonlóan. A piacok a Fed rendezvényének ma délutáni végére várnak. Az európai bankoknak az EKB nyújtott reménysugarat. A szupermodern iparágakban azonban vannak szép emelkedési sztorik, legyen szó online állateledel-vásárlásról vagy elektromos teherautókról.
Makro / Külgazdaság Új ügyvezető a Continental nyíregyházi gyárának élén
Privátbankár.hu | 2019. október 2. 16:33
Adorján Zoltánt nevezték ki október 1-jével a Continental autóipari cégcsoporthoz tartozó nyíregyházi ContiTech Magyarország Kft. ügyvezetőjévé.
Karrier Magyarországra is jut barátunk új munkahelyeiből?
Privátbankár.hu | 2013. június 24. 08:50
A német Continental gumiabroncs gyártó és autóipari alkatrész beszállító konszern világszerte 8 ezer új munkahelyet létesít még az idén.
KKV Új barátság, új üzem: ezt kínálja az autóipari beszállító cég
Privátbankár.hu | 2013. április 3. 08:47
Újabb nagyvállalattal, a Continental AG-vel köt stratégiai megállapodást ma a kormány Vácon.
Karrier Keveset fizet a főnök? Adjon neki ötleteket!
Privátbankár.hu | 2012. július 17. 13:21
Százmillió eurós nagyságrendben érnek el megtakarítást német óriáscégek az alkalmazottaktól származó ötletek megvalósításával. Elsősorban Németországban befogadóak a vezetők az alkalmazottak ötleteire, amelyeket nagyon nagy pénzekkel hajlandóak jutalmazni.
Karrier Dübörögnek a nyíregyházi gumisok
Privátbankár.hu | 2012. július 6. 11:38
Várhatóan év végén indítja be a termelést új gumikeverék-gyártó üzemében a német ContiTech AG Nyíregyházán. A társaság 23 százalékos, vissza nem térítendő támogatást nyert el a beruházásra az Új Széchenyi Tervből, a jelenlegi 180-as dolgozói létszám 25 fővel bővülhet a fejlesztéssel.
hírlevél